Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
Etiketa golfu – 7 nepísaných pravidiel

20.04.2024 01:00 Šport džentlmenov t.j. golf je športom s bohatou históriou a tradíciou. Súčasťou hry je aj etiketa golfu, ktorá tvorí akési písané i nepísané pravidlá. Tie slúžia na udržanie poriadku, bezpečnosti a rešpektu na ihrisku. Dodržiavať pravidlá, ktoré stanoví daný klub, je prejavom ohľaduplnosti a úcty voči hráčom i personálu. Staňte sa aj vy pravým golfistom džentlmenom a dodržiavajte nasledujúce pravidlá. 1. Bezpečnosť Príspevok Etiketa golfu – 7 nepísaných pravidiel zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD. Čítané: (1)

Dovolenky sa blížia – tip na výlet do púšte

18.04.2024 17:15 Dni sa pomaly predlžujú, slnko svieti čoraz silnejšie a blíži sa čas letných dovoleniek. Dovolenky nie sú len o ležaní na pláži. Hľadáte tip na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vám prinesie poriadnu dávku adrenalínu a zároveň vám umožní spoznať exotickú krásu púšte? Vyskúšajte výlet na štvorkolkách! Prečo zažiť výlet na štvorkolke v púšti? Jazda na štvorkolke po Príspevok Dovolenky sa blížia – tip na výlet do púšte zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD. Čítané: (1)

Ako vybrať dovolenku na mori: Loď podľa typu dovolenkárov

18.04.2024 17:15 Dovolenka na mori sľubuje nezabudnuteľné zážitky a nekonečný obzor. Ako si vybrať tú pravú loď a destináciu, ktorá bude spĺňať očakávania všetkých pasažierov? V tomto článku vám poradíme, aká loď je ideálna pre rôzne typy dovolenkárov – rodiny s deťmi, partiu kamarátov či zamilované páry. Ako vybrať plavidlo na dovolenku na mori Dovolenka na lodi Príspevok Ako vybrať dovolenku na mori: Loď podľa typu dovolenkárov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD. Čítané: (1)