Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Android Auto oslavuje 10 rokov, teší sa čoraz väčšej popularite

17.05.2024 04:00 Ako je však na tom Android Automotive? Jednou z najžiadanejších funkcií v moderných automobiloch je možnosť prepojenia smartfónu a infotainmentu cez Android Auto alebo Apple CarPlay. Momentálne existuje viac ako 800 modelov áut, ktoré podporujú Apple CarPlay, pričom systém Android Auto je kompatibilný s viac ako 500 modelmi áut. Obe platformy majú podobnú funkcionalitu, ale The post Android Auto oslavuje 10 rokov, teší sa čoraz väčšej popularite first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

SYM PE 3: Hybridný e-skúter so spaľovacím generátorom, ktorý ponúkne obrovský dojazd

12.05.2024 22:30 Pamätáte si na štýlové BMW i3 s integrovaným generátorom, vďaka ktorému dokázal malý „elektromobil“ prejsť zásadne viac kilometrov ako akékoľvek iné konkurenčné vozidlo? Teoreticky ste ho v praxi ani nemuseli nabíjať, stačilo tankovať a spustiť interné nabíjanie batérie, o ktoré sa postaral integrovaný spaľovací generátor. Avšak, kvôli tomuto riešeniu sa nemohla táto verzia BMW i3 označovať ako elektromobil, The post SYM PE 3: Hybridný e-skúter so spaľovacím generátorom, ktorý ponúkne obrovský dojazd first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

Subaru WRX Sportwagon: Unikátne kombi, ktoré sa začne predávať koncom roka

11.05.2024 22:00 Už vám tečú sliny? Tak si ich, prosím, utrite a kochajte sa iba fotkami. Toto unikátne a nepochybne skvelé auto bude zatiaľ k dispozícii iba v Mexiku. A to je veľká škoda, nakoľko by si jednoznačne našlo aj v našich končinách silnú základňu fanúšikov, resp. záujemcov. Kombi verzie rôznych áut u nás ešte úplne nevymreli, ale je ich stále menej, no takéto The post Subaru WRX Sportwagon: Unikátne kombi, ktoré sa začne predávať koncom roka first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

Rolls-Royce predstavuje CULLINAN SERIES II a CULLINAN SERIES II BLACK BADGE

08.05.2024 08:15 Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars s hrdosťou odhaľuje inovovanú podobu „Rolls-Royce medzi SUV“ – Cullinan Series II a jeho temnú podobu Cullinan Series II Black Badge. Model Cullinan prišiel na trh v roku 2018 a na to, aby vyhovel nárokom zákazníkov, musel disponovať skutočnými terénnymi schopnosťami, vďaka ktorým zvládne prejsť najnáročnejšie a najnepríjemnejšie oblasti Zeme. Zároveň s tým však musel ponúknuť aj The post Rolls-Royce predstavuje CULLINAN SERIES II a CULLINAN SERIES II BLACK BADGE first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

MG4 XPower: 100 % elektrický hot hach v našom teste

07.05.2024 19:30 MG je značka, ktorá má svoj základ v Británii, momentálne je vedenie firmy v čínskom Šanghaji. MG4 XPower je aktuálnym vrcholom elektrickej ponuky elektromobilov tejto značky. Udávané zrýchlenie z 0 na 100 km/h je podľa výrobcu za 3,8 sekundy, maximálna rýchlosť je okolo 200 km/h. Pohon je realizovaný dvoma elektrickými motormi, celkový výkon tohto auta The post MG4 XPower: 100 % elektrický hot hach v našom teste first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

BFGoodrich A/T KO3: Nástupca legendárnej pneumatiky KO2 ponúka mnohé vylepšenia

04.05.2024 18:16 BFGoodrich KO2 je celosvetovo známa a rokmi overená pneumatika pre off-roady a SUV, ktorá sa osvedčila vo všemožných podmienkach. Pneumatika KO2 je stále skvelou voľbou, no prichádzajúci nástupca s označením KO3 je, pochopiteľne, v mnohom lepší a prináša praktické vylepšenia, zamerané predovšetkým na predĺženú životnosť a priľnavosť na snehu. „BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 má v off-road komunite dobre vybudovanú povesť. Na The post BFGoodrich A/T KO3: Nástupca legendárnej pneumatiky KO2 ponúka mnohé vylepšenia first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

Jeep Gladiator dostane hybridné hnacie ústrojenstvo 4xe. Dokáže ním zaujať?

04.05.2024 18:16 Gladiator tak bude nasledovať model Wrangler, ktorý sa s touto pohonnou jednotkou predáva už dlhšie. Z jednej strany počuť chvály, z druhej iba ticho a kyslé úsmevy, čo hovorí jasne o tom, že ide o relatívne kontroverzné hnacie ústrojenstvo – v kontexte týchto modelov. Wrangler je terénnou legendou, nech sa na to pozrieme z akejkoľvek stránky a Gladiátor je jeho veľkým dieťaťom, ktoré The post Jeep Gladiator dostane hybridné hnacie ústrojenstvo 4xe. Dokáže ním zaujať? first appeared on Auto Moto TOUCHIT.

Následujúci mesiac