Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Výkonný plug-in hybrid Bentley Continental GT sa ukazuje na prvých fotkách v novej edícii

18.05.2024 14:15 Bentley Continental GT debutovala v roku 2002, čím sa začala nová éra značky Bentley pod vedením Volkswagenu. Automobil spôsobil revolúciu v podnikaní britskej značky, desaťnásobne zvýšil predaj a predefinoval Bentley v kontexte modernej doby. R Type Continental z roku 1952 slúžil ako inšpirácia pre dizajn výkonného modelu novej doby, pre moderné Bentley Continental GT. Bentley … The post Výkonný plug-in hybrid Bentley Continental GT sa ukazuje na prvých fotkách v novej edícii first appeared on Jazdime.sk.

Ineos Grenadier prichádza ako limitovaný špeciálny model „1924“

18.05.2024 14:15 Narodeniny treba oslavovať, najmä ak ide o verných partnerov. Ineos Automotive a odevná značka Belstaff žijú pod jednou korporátnou strechou a spolupracujú už dlho. Výrobca rustikálnych terénnych vozidiel si teda nenechal ujsť príležitosť vydať pekný špeciálny model Grenadier pri príležitosti veľkých narodenín odevného vydavateľstva. Grenadier „1924“ bol vytvorený s exkluzívnymi detailmi a doplnkami vybavenia. 100. … The post Ineos Grenadier prichádza ako limitovaný špeciálny model „1924“ first appeared on Jazdime.sk.

Pininfarina vytvorila zaujímavý letný roadster Morgan Midsummer

18.05.2024 14:15 Morgan Plus Six je od roku 2019 k dispozícii v nezmenenom retro štýle. Aby bol záujem o tento model vyšší, britská špecializovaná značka sa spojila s dizajnovou ikonou Pininfarina a vytvorila limitovanú špeciálnu edíciu s názvom „Midsummer“. Speedster v štýle Barchetta má krásne, ručne vyrobené hliníkové telo, ktorého vytvorenie trvá viac ako 250 hodín. Edícia … The post Pininfarina vytvorila zaujímavý letný roadster Morgan Midsummer first appeared on Jazdime.sk.

POLARIS predstavuje svoj najkomplexnejší rad ATV pre dve osoby

16.05.2024 12:30 Spoločnosť Polaris Off Road predstavuje svoj dlho očakávaný rad, ktorý rozširuje najpredávanejšiu platformu Sportsman o modely pre dve osoby. Portfólio Sportsman 570 teraz zahŕňa tri nové modely; Sportsman Touring, X2 a 6×6. Či už pred vami stojí náročná úloha, vyrážate na loveckú výpravu alebo chcete preskúmať neobjavené cesty, nový rad Sportsman 570 pre dve osoby … The post POLARIS predstavuje svoj najkomplexnejší rad ATV pre dve osoby first appeared on Jazdime.sk.

Letné pneumatiky Continental PremiumContact 7 dominujú európskym testom

16.05.2024 12:30 Bezpečné brzdenie za každých podmienok a jazdný komfort zabezpečili pneumatikám Continental PremiumContact 7 a SportContact 7 víťazstvo v niekoľkých nezávislých testoch letných pneumatík na sezónu 2024. Rovnako dobre obstáli aj v testoch renomovaných európskych autoklubov. Pneumatiky PremiumContact 7 dosiahli vynikajúce výsledky vo všetkých podmienkach a získali prvé miesto vo všetkých hlavných testoch letných pneumatík na … The post Letné pneumatiky Continental PremiumContact 7 dominujú európskym testom first appeared on Jazdime.sk.

BYD Shark: Pick-up s plug-in hybridom pre Južnú Ameriku

15.05.2024 23:30 Ambiciózne plány má čínska značka BYD, ktorá si pripravila nový pick-up pre brazílsky trh. Pre zahraničné média potvrdil Alexander Baldy, špeciálny poradca spoločnosti BYD Brasil, že cieľom čínskej značky je dostať sa do roku 2028 medzi tri najpredávanejšie značky v Brazílii. Za týmto účelom manažér “varuje” konkurentov, že tento rok značka BYD uvedie na trh … The post BYD Shark: Pick-up s plug-in hybridom pre Južnú Ameriku first appeared on Jazdime.sk.

Začiatok predaja nových modelov Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+

13.05.2024 22:01 Odteraz si môžu zákazníci objednať nový model Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ ako sedan a kombi u zmluvných partnerov (kombinovaná vážená energetická spotreba: 26,7 – 24,1 kWh/100 km plus 1,1 – 0,8 l/100 km | kombinovaná spotreba paliva s vybitým akumulátorom: 9,5 – 8,6 l/100 km | kombinované vážené emisie CO₂: 24 – 19 g/km … The post Začiatok predaja nových modelov Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+ first appeared on Jazdime.sk.

Tento športiak značky Alpine spaľuje vodík a vyzerá pri tom brutálne

10.05.2024 20:45 Niektorí výrobcovia automobilov trvajú na tom, že spaľovací motor stojí za to zachovať. Toyota verí, že je to možné tým, že spaľovací motor bude spaľovať vodík namiesto fosílnych palív. Porsche a Lamborghini sa naopak domnievajú, že spásou benzínového motora by mohli byť syntetické palivá. Výkonná značka Renault Alpine je vo “vodíkovom” tíme a tento superšport … The post Tento športiak značky Alpine spaľuje vodík a vyzerá pri tom brutálne first appeared on Jazdime.sk.

Nový modernizovaný SEAT Leon s novými motormi a vylepšeným interiérom

10.05.2024 20:45 SEAT Leon prechádza technickou a technologickou modernizáciou. Ide najmä o nové motorizácie vrátane nového motora 1.5 TSI, ako aj novej generácie plug-in-hybridného motora eHybrid – a integruje vylepšenú digitalizáciu do kokpitu ako pre 5 dverovú verziu tak aj pre verziu Sporstourer. “SEAT Leon zostáva základom stratégie značky, ktorá si razí úspešnú cestu a umožňuje využívať nové technológie,” povedal … The post Nový modernizovaný SEAT Leon s novými motormi a vylepšeným interiérom first appeared on Jazdime.sk.

Volkswagen Multivan sa stáva karavanom na polovičný úväzok s balíkom na dobrú noc

09.05.2024 08:15 Od roku 2021 ponúka Volkswagen najnovšiu verziu Multivanu na platforme MQB. Doteraz fanúšikovia cestovania mohli siahnuť len po upravenej Kalifornii. A hoci premiéra karavanu California 6.1 prebehla len nedávno, výrobca už teraz uvádza na trh jej odľahčenú verziu. Vo forme balíčka na dobrú noc, alebo v originále Gute-Nacht Paket-om. Čo dokáže a koľko to stojí? … The post Volkswagen Multivan sa stáva karavanom na polovičný úväzok s balíkom na dobrú noc first appeared on Jazdime.sk.

Nové BMW M4 CS spája dokonalú funkčnosť s výkonom 550 koní +VEĽKÁ GALÉRIA

08.05.2024 20:01 O 20 kg ľahšie, o 20 koní výkonnejšie v porovnaní s modelom BMW M4 Competition Coupé a s cenovkou štartujúcou na 160 000 eurách. Také je v skratke BMW M4 CS. Ale samozrejme je toho oveľa viac, čo toto auto dokáže ponúknuť. Každý, kto čakal na alternatívu BMW M4 medzi Competition Coupé a CSL, si … The post Nové BMW M4 CS spája dokonalú funkčnosť s výkonom 550 koní +VEĽKÁ GALÉRIA first appeared on Jazdime.sk.

MAN TGE Next Level dostal niekoľko vylepšení! Oficiálne sa predstaví už onedlho

08.05.2024 08:00 MAN TGE dostane pre modelový rok 2025 rozsiahlu funkčnú a interiérovú aktualizáciu. Niet divu, že napokon Volkswagen približne v rovnakom čase upravil svoje úžitkové vozidlo Crafter, ktoré je základom dodávky MAN. MAN TGE dostáva úplne novú architektúru elektrického systému. S novou generáciou ovládačov sú splnené vyššie požiadavky na kybernetickú bezpečnosť a na druhej strane sa … The post MAN TGE Next Level dostal niekoľko vylepšení! Oficiálne sa predstaví už onedlho first appeared on Jazdime.sk.

Mercedes-AMG CLE 53 prichádza aj ako kabriolet

07.05.2024 06:45 Čo sa týka faceliftov alebo nových generácií, Mercedes-Benz sa vlastne riadi pomerne pevným harmonogramom. Najprv vylepší tie “normálne” verzie. Potom prichádza na rad spravidla štandardný model bez strechy. Nasleduje variant AMG. A ak existujú nejaké ďalšie deriváty kabrioletu AMG, tak tie bývajú úplne na konci faceliftovej show. Takže teraz nastáva ten čas pre poslednú vec … The post Mercedes-AMG CLE 53 prichádza aj ako kabriolet first appeared on Jazdime.sk.

Nissan X-Trail N-Trek: Nový variant SUV vďaka exkluzívnym detailom

06.05.2024 18:45 S modernými SUV sa v teréne jazdí len zriedka, aj keď vďaka svojej postave to väčšinou dokážu. Nissan teraz predstavuje N-Trek, nový variant obľúbeného crossoveru X-Trail, ktorý má ešte viac zdôrazniť outdoorový charakter tohto vozidla. Nový stupeň výbavy modelu X-Trail sa vyznačuje robustným vonkajším dizajnom, ktorý zdôrazňujú dizajnové detaily, ako je tmavá mriežka chladiča V-Motion a … The post Nissan X-Trail N-Trek: Nový variant SUV vďaka exkluzívnym detailom first appeared on Jazdime.sk.

TEST: Peugeot 508 SW – Keď je guľatučké kombi príťažlivejšie ako vyrysovaný fastback

05.05.2024 19:15 Aktuálna ponuka modelov Peugeot prináša do množstva sterilných tvarov a bezpohlavných automobilov iskru, šarm a zmysel pre dizajn francúzskych dizajnérov. Ako sme pochvaľovali detaily fastbacku Peugeot 508, tak sme ešte viac obdivovali krivky jeho „riťatého“ dvojčaťa, modelu 508 SW. A úprimne, kombi verzia nás veru poriadne očarila a do jej kriviek sme sa zaľúbili na … The post TEST: Peugeot 508 SW – Keď je guľatučké kombi príťažlivejšie ako vyrysovaný fastback first appeared on Jazdime.sk.

Následujúci mesiac