Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Nová Lancia Ypsilon Rally HF prináša tradičnú značku späť na trať

31.05.2024 23:15 Ten, kto zažil a hlavne počul Lanciu Stratos, 037 a Deltu na štrkových cestách sveta, na tieto autá asi nikdy nezabudne. Do roku 1992 bola tradičná talianska značka stálicou v majstrovstvách sveta v relly. V tom istom roku skončial značka s posledným šiestym titulom majstra sveta v rade. O 32 rokov neskôr Lancia oznamuje svoj … The post Nová Lancia Ypsilon Rally HF prináša tradičnú značku späť na trať first appeared on Jazdime.sk.

Koncept BMW R20: Skvelá vec pre milovníkov retro-dizajnov!

30.05.2024 10:00 Srdcom značky BMW Motorrad je a zostáva motor typu boxer. Koncepčná štúdia BMW R20 pôsobivo ukazuje, že si to uvedomujú a okolo „veľkého boxera“ navrhli úchvatný motocykel, ktorý je z hľadiska jeho dizajnu a štýlovosti len ťažko prekonateľný. „Neformálny gentleman style“ – takto opisuje dizajn konceptu R20 tlačová správa BMW. S tým môžeme plne súhlasiť. … The post Koncept BMW R20: Skvelá vec pre milovníkov retro-dizajnov! first appeared on Jazdime.sk.

BMW 507: Nekonvenčná reinterpretácia založená na modeli z 21. storočia

29.05.2024 22:15 Elvis Presley bol známy svojou láskou k autám. Ukazuje to aj kultové spojenie s ružovým Cadillacom. Celé ilustrované knihy sa zaoberajú iba touto jednou témou, a to láskou Elvisa k autám. Jeden príklad, o ktorý sa údajne táto legenda „kráľ rock’n’rollu“ zaslúžila, pochádza z Bavorských motorových závodov. Presley údajne vlastnil dve z 252 vyrobených modelov BMW … The post BMW 507: Nekonvenčná reinterpretácia založená na modeli z 21. storočia first appeared on Jazdime.sk.

Nový Rolls-Royce Cullinan vyzerá ako Stormtrooper + VEĽKÁ GALÉRIA

29.05.2024 09:15 Aj to najluxusnejšie SUV na svete už potrebuje aktualizáciu. Najpredávanejší model aristokratickej značky Rolls-Royce dostáva výrazný facelift s prepracovanou prednou časťou. Nečakane odvážny prístup určite vyvolá kontroverziu. Od prvého dňa sa k aktualizovanému Cullinanu pripojí ostrejší derivát Black Badge s vylepšeným motorom V12 a výkonom 600 koní. Nepripadá vám ako Stormtrooper zo Star Wars?  Rolls-Royce … The post Nový Rolls-Royce Cullinan vyzerá ako Stormtrooper + VEĽKÁ GALÉRIA first appeared on Jazdime.sk.

Bentley Batur Convertible je veľmi drahý W12-stkový vulkán pripravený explodovať

28.05.2024 21:30 Rozlúčkové turné pre motor s označením W12 pokračuje. Jedno z jeho posledných vystúpení bolo v modeli Bentley Batur. Názov pochádza z kráterového jazera v Kintamani na Bali. Pastvou pre oči, ktorú tu vidíte, je v podstate otvorená verzia modelu Batur Coupe, ktorá sa nám ukázala v roku 2022. Kabriolet je však o niečo exkluzívnejší. Vytvorených … The post Bentley Batur Convertible je veľmi drahý W12-stkový vulkán pripravený explodovať first appeared on Jazdime.sk.

SsangYong uvádza na náš trh elektrické SUV Torres EVX

28.05.2024 09:15 Juhokórejská automobilka SsangYong u nás v minulom roku uviedla model Torres so spaľovacím motorom. Dnes sa na slovenský trh dostáva Torres EVX – elektrický variant tohto obľúbeného modelu. Novinka si zachováva všetky prednosti svojho benzínového súrodenca, ako je priestranný interiér, robustná konštrukcia, bezpečnosť a spoľahlivosť. Navyše pridáva nové dizajnové prvky v štýle „high tech“ v … The post SsangYong uvádza na náš trh elektrické SUV Torres EVX first appeared on Jazdime.sk.

TEST: Peugeot 5008 Hybrid – Rodinné SUV s veľkým kufrom, francúzskym šarmom a vynikajúcou spotrebou

28.05.2024 09:15 Po vlajkovej lodi francúzskej značky, fastbacku Peugeot 508, presadáme do francúzskej vlajkovej lodi SUV modelov, do Peugeotu 5008. Dizajnovo príťažlivý, opulentnejší, no stále spratný model, do ktorého vmestíte až sedem pasažierov a ešte k tomu pribalíte do kufra aj menšiu batožinu. Keď sme si prečítali informácie k tomuto vozidlu, ostali sme však prekvapení. Ako môže pod kapotou … The post TEST: Peugeot 5008 Hybrid – Rodinné SUV s veľkým kufrom, francúzskym šarmom a vynikajúcou spotrebou first appeared on Jazdime.sk.

Koncept Mercedes-AMG PureSpeed ​​​je na svete! Radikálna predzvesť športiakov s hviezdou na nose

23.05.2024 04:00 Tlačová správa Mercedes-AMG k predstaveniu konceptu PureSpeed ​​​​nesľubuje nič menšie ako „vrchol exkluzivity značky Mercedes-Benz v špičkovom segmente“, ktorý poskytuje náhľad na prvý sériový model série „Mythos“. Svojím radikálnym dizajnom, odkazom na legendárne pretekárske autá minulého storočia i tisícročia, prísnymi obmedzeniami a v neposlednom rade aj očakávanou prehnanou cenou, by mal nový exkluzívny koncept túto … The post Koncept Mercedes-AMG PureSpeed ​​​je na svete! Radikálna predzvesť športiakov s hviezdou na nose first appeared on Jazdime.sk.

Aston Martin DBX707 prešiel nesmelou omladzovacou kúrou

21.05.2024 15:31 Aston Martin opäť pracuje na svojom SUV modeli DBX707. Akoby nebol dostatočne dynamický so svojím 4,0-litrovým motorom V8, s výkonom 707 koní a krúťákom 900 Nm. Nové vylepšenia teraz sľubujú podrobné zmeny v kalibrácii softvéru podvozku. Dodávky sa začnú v druhom štvrťroku roku 2024. Ale upgrade modelu Aston Martin sa vlastne netýka jazdných vlastností. Hlavným … The post Aston Martin DBX707 prešiel nesmelou omladzovacou kúrou first appeared on Jazdime.sk.

Land Rover Defender pre nový modelový rok dostáva upgrade

21.05.2024 15:31 Land Rover Defender je už desaťročia ikonou medzi terénnymi vozidlami. Nad modernými SUV sa môže len jemne usmievať, pretože tam, kde dobrodružstvo s nimi končí, u neho iba začína. Od uvedenia šiestej generácie v roku 2020 ponúka „Landy“ aj dovtedy nepoznanú úroveň komfortu. Pre modelový rok 2025 doprial Land Rover svojmu úspešnému modelu niekoľko vylepšení … The post Land Rover Defender pre nový modelový rok dostáva upgrade first appeared on Jazdime.sk.

Kia EV6 sa predstavila s faceliftom a väčšou batériou

21.05.2024 03:00 Kia s označením EV6 je tu s nami od druhej polovice roku 2021. Aby výrobca zostal svieži a konkurencieschopný v čoraz náročnejšom segmente, predstavuje facelift svojho elektrického crossoveru. Auto stále vyzerá tak, akoby sa vrátilo z budúcnosti, no teraz je vybavené, okrem iného, ostrejšími svetlometmi, ktoré viac pripomínajú EV9. Faceliftovaná Kia najskôr na americkom trhu… … The post Kia EV6 sa predstavila s faceliftom a väčšou batériou first appeared on Jazdime.sk.

SWM G03F je sedemmiestne SUV za menej ako 20 000 eur

21.05.2024 03:00 Často sa nám stáva, že pri skúmaní vozidiel z Číny zrazu narazíme na modely, o ktorých sme nikdy predtým nepočuli. Tak isto to bolo aj s týmto prípadom. Model SMW G03F od Brilliance Shineray je sedemmiestne SUV, ktoré sa dá dokonca kúpiť cez importérov aj v Nemecku. A to za menej ako 20 000 eur! … The post SWM G03F je sedemmiestne SUV za menej ako 20 000 eur first appeared on Jazdime.sk.

Elektrické enduro Royal Enfield nepríde skôr ako v roku 2026

19.05.2024 14:30 Na trhu s konvenčnými motocyklami je Royal Enfield úspešný nielen v Indii, ale aj v Európe. Indický výrobca s anglickými koreňmi by v budúcnosti rád prehovoril aj na trhu s elektrickými motocyklami. Royal Enfield predstavil svoj prvý koncept elektrického bajku s menom Royal Enfield Electric Himalayan Testbed, tiež nazývaný skrátene Him-E. Jeho premiéra sa uskotučnila … The post Elektrické enduro Royal Enfield nepríde skôr ako v roku 2026 first appeared on Jazdime.sk.

Výkonný plug-in hybrid Bentley Continental GT sa ukazuje na prvých fotkách v novej edícii

18.05.2024 14:15 Bentley Continental GT debutovala v roku 2002, čím sa začala nová éra značky Bentley pod vedením Volkswagenu. Automobil spôsobil revolúciu v podnikaní britskej značky, desaťnásobne zvýšil predaj a predefinoval Bentley v kontexte modernej doby. R Type Continental z roku 1952 slúžil ako inšpirácia pre dizajn výkonného modelu novej doby, pre moderné Bentley Continental GT. Bentley … The post Výkonný plug-in hybrid Bentley Continental GT sa ukazuje na prvých fotkách v novej edícii first appeared on Jazdime.sk.

Ineos Grenadier prichádza ako limitovaný špeciálny model „1924“

18.05.2024 14:15 Narodeniny treba oslavovať, najmä ak ide o verných partnerov. Ineos Automotive a odevná značka Belstaff žijú pod jednou korporátnou strechou a spolupracujú už dlho. Výrobca rustikálnych terénnych vozidiel si teda nenechal ujsť príležitosť vydať pekný špeciálny model Grenadier pri príležitosti veľkých narodenín odevného vydavateľstva. Grenadier „1924“ bol vytvorený s exkluzívnymi detailmi a doplnkami vybavenia. 100. … The post Ineos Grenadier prichádza ako limitovaný špeciálny model „1924“ first appeared on Jazdime.sk.