Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Bluetooth sa vďaka novej aktualizácie stáva štandardom smart domovov

23.04.2024 15:00 Bluetooth bude ďalším štandardom pre rodiny v smart domovoch. Bezdrôtové zariadenia už dlhodobo zvádzajú boj o pozíciu nástroja slúžiaceho na pripojenie všetkého smart príslušenstva v domove. Ďalší krok prichádza práve od Bluetooth. Nad týmto štandardom dlhodobo dohliada skupina Bluetooth SIG, ktorá pred týždňom vydala novú aktualizáciu pre Bluetooth sieť mesh. Táto špecifikácia umožní zariadeniam vytvárať sieťovú sieť a vzájomnú Príspevok Bluetooth sa vďaka novej aktualizácie stáva štandardom smart domovov zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (2)

Oplatí sa vašej firme prejsť na systém čiarových kódov?

23.04.2024 15:00 Počas rastu firmy podnikatelia začnú uvažovať o nových technológiách, ktoré by na jednej strane šetrili výdavky a na druhej priniesli zisk. Jenou z takýchto technológií je označovanie tovaru čiarovými kódmi. V prípade, že ste majiteľom skladu alebo kuriérskej služby, bez čiarových kódov vaša firma nikdy nedosiahne progres. Vstupné náklady a školenia Začneme jedinými nevýhodami, ktoré so sebou systém čiarových kódov Príspevok Oplatí sa vašej firme prejsť na systém čiarových kódov? zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (2)

Nové možnosti technológie bluetooth – bluetooth marketing

23.04.2024 15:00 V dnešnej dobe, keď sú už technológiou bluetooth vybavené zrejme všetky elektronické zariadenia, sa k slovu dostáva aj bluetooth marketing. Už ste o ňom počuli? Aké sú možnosti bluetooth marketingu a na čo slúži? Čo je bluetooth marketing? Bluetooth marketing je novodobý nástroj marketingovej komunikácie. Jeho podstata spočíva jednoducho v tom, že reklamné odkazy, či rôzne oznámenia, sú distribuované formou Príspevok Nové možnosti technológie bluetooth – bluetooth marketing zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (1)

Čo je Bluetooth a ako sa používa?

23.04.2024 15:00 Asi každý už dnes vlastní zariadenie s funkciou bluetooth. Ak máte mobilný telefón, s najväčšou pravdepodobnosťou je takisto službou bluetooth vybavený. Že neviete, ako a na čo sa používa? Z histórie bluetooth Zjednodušene sa dá povedať, že bluetooth je bezdrôtová forma komunikácie rôznych zariadení. To znamená, že ak je zariadenie vybavené touto funkciou, môže komunikovať a vymieňať si dáta s iným Príspevok Čo je Bluetooth a ako sa používa? zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (1)