Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Využívajte výhody cestovného poistenia a cestujte s istotou

23.04.2024 04:00 S neustále sa zvyšujúcimi teplotami sa pomaly blíži aj sezóna cestovania a dovoleniek. Jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií pre Slovákov je Bulharsko. Krajina z Balkánskeho polostrova turistov láka na pokojné pláže, moderné letoviská a priaznivé ceny zájazdov. Na čo však mnohí turisti zabúdajú, je cestovné poistenie. Náhoda si nevyberá a zdravotné ťažkosti, vážny úraz alebo iné nepríjemnosti sa v cudzine môžu Príspevok Využívajte výhody cestovného poistenia a cestujte s istotou zobrazený najskôr Bulharsko-online.sk.

Čo sa oplatí vedieť pred cestou do Bulharska?

23.04.2024 04:00 Už ste boli na dovolenke v Bulharsku? Ak sa do tejto príjemnej krajiny s krásnymi plážami a milými ľuďmi chystáte po prvý krát, ponúkame Vám zopár užitočných informácií. Tie Vám môžu pomôcť stráviť dovolenku bez menších, či väčších problémov. Do Bulharska autom Mnoho Slovákov cestuje na dovolenku k Čiernemu moru autom. Je to síce ďalej, ako napríklad do obľúbeného Príspevok Čo sa oplatí vedieť pred cestou do Bulharska? zobrazený najskôr Bulharsko-online.sk.

Najkrajšie pláže v Bulharsku

23.04.2024 04:00 Medzi Slovákmi je Bulharsko jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií. Niet sa čomu čudovať. Vynikajúce ceny, služby na úrovni, dobré jedlo, príjemní ľudia… A čo je najdôležitejšie, takmer 400 kilometrov pobrežia Čierneho mora s množstvom krásnych pláží! Ktoré pláže patria k najkrajším a najobľúbenejším v Bulharsku a oplatí sa ich navštíviť? Slnečné pobrežie Prečo slnečné? Pretože v období od mája do októbra tu Príspevok Najkrajšie pláže v Bulharsku zobrazený najskôr Bulharsko-online.sk.