Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
Nový školský rok odštartoval s úsmevom. Akú školu navštívila prezidentka?

13.05.2024 00:01 Radosť, ale aj obavy z nového prostredia - aj taký je začiatok školského roka. Riaditelia škôl napriek neľahkej finančnej situácii a chronickému nedostatku pedagógov majú úprimnú snahu zlepšovať výučbu aj kvalitu vybavenia škôl. V bratislavskej Rači bol štart školského roka ešte niečím výnimočný - medzi deti prišla prezidentka Zuzana Čaputová. Premiér Ódor zase povedal, že vzdelanie vidí ako prioritu pre štát. Čítané: (1)

Djokovič je už vo štvrťfinále. Swiateková stráca pozíciu jednotky

13.05.2024 00:01 Novak Djokovič postúpil na US Open už do štvrťfinále. Srbský tenista vyradil kvalifikanta Bornu Goja z Chorvátska v troch setoch. Turnajová dvojka tentoraz nepripustila žiadnu zápletku ako v 3. kole, keď s krajanom Láslom Djerom prehrávala už 0:2 na sety a musela si siahnuť na dno síl. Djokovič sa vo štvrťfinále stretne s deviatym nasadeným Američanom Taylorom Fritzoma a už teraz je isté, že po US Open zaujme post svetovej jednotky. Čítané: (1)

Kto postaví martinskú nemocnicu? Zverejnili druhé kolo tendra, štát čaká na ponuky

13.05.2024 00:01 O dva mesiace by sme sa mohli dozvedieť, kto postaví novú martinskú nemocnicu. Medzinárodný tender za vyše 250 miliónov eur je už zverejnený a štát čaká na ponuky. Skelet musí byť hotový do troch rokov. Do predošlej súťaže sa nikto neprihlásil. Renomované stavebné firmy kritizovali prísne podmienky, po novom ich preto zmiernili. Čítané: (1)

Koniec demokracie na Slovensku? Danko chce Fica za prezidenta

13.05.2024 00:01 Časy keď Ján Slota nevedel prísť Maďarom na meno a chcel vyraziť do "tankov na Budapešť a zrovnať ju zo zemou" sú preč. Andrej Danko vzhliada k Orbánovi a chce, aby parlament priamou voľbou zvolil Roberta Fica za prezidenta! Demokrati hovoria o konci demokracie a pchaní sa Rusom do priazne. Čítané: (1)

Ako financovať slovenský šport? Nápady zazneli na konferencii Dostaňme šport na správnu cestu

13.05.2024 00:01 Financovanie športu na Slovensku má stále medzery a chýba jasná stratégia. Športové organizácie či kluby majú však jasnú víziu, akým smerom by sa mal šport u nás uberať. Viacero myšlienok zaznelo na konferencii Dostaňme šport na správnu cestu. Čítané: (1)

NAKA zasahovala v žehrianskej osade. Riešila volebnú korupciu

13.05.2024 00:01 V žehrianskej osade bolo ráno rušno. Navštívili ju príslušníci Národnej kriminálnej agentúry spolu s ďalšími zložkami polície. Zaujímali sa o prípad volebnej korupcie. Čítané: (1)

Nezabudnuteľné spoločné chvíle so Škodou Popular

13.05.2024 00:01 Tento raz to bude o histórii. S krásnou Škodou Popular sme prešli naprieč Slovenskom. A nebolo to len tak. Bojovali sme o sekundy, zažili kurióznu nehodu a videli úžasné autá. No a tu sú všetky zážitky z rely 500 kilometrov slovenských, zhrnuli sme ich do našej relácie. A... inak, tých kilometrov bolo oveľa viac. Čítané: (1)

Vzostupy a pády Slovana. V domácom zápase prišla výhra

13.05.2024 00:01 Po ťažkej pohárovej prehre v Limassole sa bratislavský Slovan potreboval uchytiť v našej Niké lige. V domácom zápase 6. kola to nebola vôbec ľahká úloha proti Podbrezovej. Čítané: (1)

Žilina si upevnila vedenie. Pripravuje sa na zápas s Banskou Bystricou

13.05.2024 00:01 Trnavský Spartak čelil po pohárovej radosti v Konferenčnej lige na svojom štadióne dobre rozbehnutému MŠK Žilina, ktorý si chcel a napokon si aj udržal 1. miesto. Čítané: (1)

Súboj doposiaľ nezdolaných tímov. Naši futbalisti sa stretnú s Portugalskom

13.05.2024 00:01 Naši futbalisti sú už v Senci takmer v kompletnom zložení a odhodlaní vyzvať v piatok favorita kvalifikačnej J-skupiny Portugalcov. Na Tehelnom poli pôjde o súboj dvoch doposiaľ nezdolaných tímov, keďže naši sú v tabuľke s desiatimi bodmi druhí, Portugalci s dvanástimi a so skóre 14:0 prví. Čítané: (1)