Rozšírené hľadanie
Sobota 25. Máj 2024 |
meniny má Urban
Nemravné svadobné oznámenie: Česká herečka sa musela pred mamou červenať!

25.05.2024 05:30 PRAHA - Hoci od čias Nemocnice na kraji města ju máme zafixovanú ako tú milú a slušnú, aj herečka Eliška Balzerová v mladosti vystrkovala rožky. Okrem iného sa to prejavilo aj pri svadobnom oznámení. Tam s budúcim manželom prepašovali intímnosť, pre ktorú sa potom pred svojou mamou červenala. Čítané: (1)

Od NEČAKANEJ smrti Heribana ubehol už rok: Nikdy si nezvykneme, Danko!

24.05.2024 20:00 BRATISLAVA - 24. máj bol čiernym dňom pre umelecký svet. Opustil ho totiž nečakane talentovaný herec Dano Heriban vo veku 43 rokov. Ani po roku sa na to, že už nie je medzi nami, nedá zvyknúť... Čítané: (1)

KRÁSNA správa v šoubiznise: Líder slávnej skupiny sa stal OTCOM... Chlapček dostal 3 mená!

24.05.2024 20:00 Keď príde dieťatko na svet, je to tá najkrajšia správa pre všetkých blízkych, ale hlavne pre rodičov, ktorí na tento moment čakali dlhých 9 mesiacov. Z takejto novinky v živote sa po tretíkrát teší aj líder slávnej skupiny. Jeho žena porodila chlapčeka, ktorý dostal až 3 mená! Čítané: (1)

Sexi herečka provokovala na pláži: V červených plavkách ukázala dokonalú postavu!

24.05.2024 20:00 CANNES - Oči filmového sveta sa momentálne sústreďujú do Cannes, kde prebieha 77. ročník svetoznámeho filmového festivalu. Na ten dorazila aj známa herečka Blanca Blanco , ktorá však na seba viac než na červenom koberci upozornila na miestnej pláži, kde predvádzala svoju dokonalú postavu. Čítané: (1)

Eda z Lásky na prenájom v Cannes: Prišla aj s NOVÝM priateľom… Serkana vymenila za TOHTO muža!

24.05.2024 20:00 CANNES - Posledné dni pred koncom medzinárodného filmového festivalu v Cannes si podujatie prišla vychutnať aj turecká herečka Hande Erçel , ktorú Slováci poznajú ako Edu zo seriálu Láska na prenájom. A na červenom koberci sa objavila po boku svojho nového priateľa... Aha, Serkana vymenila za tohto muža! Čítané: (1)

POHREB slovenského podnikateľa Jozefa Majského : Pochovaný je na prominentnom cintoríne!

24.05.2024 20:00 BRATISLAVA - V nedeľu sa na verejnosť dostala smutná správa o úmrtí známeho slovenského podnikateľa Jozefa Mejského. Informácia o jeho skone prišla len 4 dni po jeho narodeninách. Dnes sa v bratislavskom Slávičom údolí konal pohreb. Posledné zbohom prišlo dať biznismanovi obrovské množstvo ľudí! Čítané: (1)

Desivé zábery z ulíc Barcelony: Luxusná módna šou vyvolala PEKLO... Drsný zásah polície!

24.05.2024 20:00 BARCELONA - V parku Güell v Barcelone sa vo štvrtok večer konala módna prehliadka kolekcie Cruise 2025 luxusného módneho domu Louis Vuitton. Prominentná šou plná hviezd však vyvolala obrovskú vlnu nevôle u verejnosti. V blízkosti parku vznikol protest... A zábery z neho sú naozaj desivé, museli zasahovať policajti! Čítané: (1)

Páru z Markízy sa narodil chlapček: Aha, aké krásne meno dostal!

24.05.2024 20:00 BRATISLAVA - Spoznali sa vďaka markizáckej šou Love Island, ktorú napokon aj vyhrali. O pár mesiacov si povedali svoje áno a... Už sú z nich aj rodičia. Laura Chrebetová a Martin Kulhánek sa tešia z chlapčeka, ktorému dali krásne meno! Čítané: (1)

SMUTNÁ správa od susedov: Zomrel herec Jan Kačer !

24.05.2024 20:00 PRAHA - Do hereckého neba odišiel herec a režisér Jan Kačer. Tento svet opustil vo veku 87 rokov. Smutnú správu potvrdila jeho dcéra. Čítané: (1)

Herečka Chlebcová je majsterka Slovenska: Vedeli ste, že sa venuje TOMUTO náročnému umeniu?

24.05.2024 20:00 BRATISLAVA - Barboru Chlebcovú poznáme z mnohých filmov a seriálov, ale aj ako moderátorku. Tentokrát nebude spovedať ona, ale záludné otázky bude klásť práve jej Peter Marcin. Čítané: (1)

Slovenská manželka Lukáša Vaculíka: Je to VEĽKÉ ZVIERA na Prime… Jej otec je nešťastný MILIARDÁR!

24.05.2024 20:00 PRAHA - Včera Česko a Slovensko obletela informácia o tajnej svadbe niekdajšieho lámača ženských sŕdc Lukáša Vaculíka . Svoje áno povedal vplyvnej Slovenke Lucii Kršákovej. Tá je veľkým zvieraťom v FTV Prima a... Jej otcom je "nešťastný" miliardár! Čítané: (1)

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Martina Schindlerová je opäť SAMA!

02.04.2024 21:45 BRATISLAVA - V poslednom období sa o Martine Schindlerovej hovorilo najmä v súvislosti so slovenskou hymnou, ktorú zaspievala na zápase hokejových mužstiev Slovan a Košice. Speváčka si vyslúžila lavínu obrovskej kritiky, no aktuálne sa ukázalo, že to bude zrejme to najmenej, čo ju teraz trápi. Krásna brunetka si totižto vraj v súkromí prešla pomerne náročným obdobím... Čítané: (1)