Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
DESIVÉ SPRÁVY o princeznej Kate: Prehovorila jej kamarátka... Prechádza si PEKLOM!

05.05.2024 07:15 LONDÝN - Koncom marca svet obletela správa o vážnych zdravotných problémoch princeznej z Walesu Catherine. Na sociálnej sieti Instagram verejne priznala, že bojuje s rakovinou a podrobuje sa preventívnej chemoterapii. Viac detailov o svojom stave však neprezradila. Aktuálne prehovorila jej kamarátka... A jej slová sú znepokojivé! Čítané: (1)

Kucherenko prehovorila o ZRADE v rodine: Ty ŠPINA prehnitá!

05.05.2024 07:15 BRATISLAVA - Pred pár týždňami pustili na slobodu exmanžela Silvie Kucherenko, Sergeja. Ten bol za mrežami za trestný čin porušovania povinností pri správe cudzieho majetku. Aktuálne blondínka prehovorila o osobe, ktorá ho vtedy zradila! Poriadne ostré slová. Čítané: (1)

Čekovský našiel nahrávky z roku 1981: To, čo objavil, DOJALO celú rodinu!

04.05.2024 21:30 BRATISLAVA – Marián Čekovský je multitalent. Čoho sa chytí, to mu ide. A to nielen na hudobných nástrojoch, ale v umeleckej sfére vôbec. Je skvelý skladateľ, spevák, moderátor, glosátor a keď treba, aj komik. Čítané: (1)

Juraj Kukura sa lieči na ONKOLÓGII: Prehovoril o zdravotnom stave!

04.05.2024 21:30 BRATISLAVA - Je v rukách lekárov! Počas víkendu Slovensko vydesila správa o zdravotnom stave herca Juraja Kukuru . Podľa najnovších informácií sa špičkový herec lieči na onkológii. Čo sa deje? Čítané: (1)

Na TOTO všetci čakali: Nedvěd sa vyjadril k Darinej PLASTIKE... Čo si o tom myslí?

04.05.2024 21:30 BRATISLAVA - Posledné dni česko-slovenským šoubiznisom hýbe kauza okolo "nevydarenej" plastiky Dary Rolins. Popová diva sa po niekoľkých mesiacoch ukázala svojim fanúšikom, no a od toho momentu čelí obrovskej lavíne kritiky. A hoci si stojí za tým, že jej skrášľovacie zákroky sa netýkajú nikoho okrem nej samej, musela sa začať brániť... Čítané: (1)

HVIEZDA Zrady Issová: Ukázala FOTO z detstva... PODOBA so seriálovým synom!

04.05.2024 21:30 BRATISLAVA - Finále Zrady skončilo naozaj záhadne. 10-dielny seriál si obľúbilo mnoho Slovákov, ktorí obdivovali herecký talent sympatickej Kláry Issovej . Tá teraz ukázala fotku z detstva a... Tak to je ale podoba! Čítané: (1)

Sexi misska ukázala svoju figúru v plnej paráde: Tomuto telu neodolal ani slávny športovec!

04.05.2024 21:30 LOS ANGELES - Americká modelka a influencerka Olivia Culpo prežíva krásne obdobie svojho života. V plnom prúde sú totiž prípravy na jej svadbu a okrem toho sa jej darí aj v pracovnom živote, keďže sa spojila so známou značkou Montce, s ktorou predstavila vlastnú kolekciu plaviek. Tie ukázala v najnovšom príspevku na sociálnych sieťach a spolu s nimi predviedla aj dokonalú figúru. Čítané: (1)

Porotkyňa z Nákupných maniačok si dopraje LUXUS: V KABELKÁCH má AUTO priemerného SLOVÁKA!

04.05.2024 21:30 BRATISLAVA - Jojkárska porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor si potrpí na luxusné doplnky, a to najmä kabelky. Z Ich šialenej sumy sa viacerým až zatočí hlava. Ema, veď to si mohla mať už auto! Čítané: (1)