Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Manželstvo slovenských hercov: Láska na prvý pohľad, ale... Nemanželská dcéra!

23.04.2024 17:45 BRATISLAVA - Strávili spolu vyše 50 rokov a nikdy sa nerozviedli. Manželstvo Jozefa Adamoviča a Božidary Turzonovovej však bolo poznamenané neverou so ženou mladšou o 30 rokov a nemanželskou dcérou. Čítané: (5)

Stanka z markizáckej Ruže bola na Miss Universe SR: Pred 5 rokmi by ste ju NESPOZNALI!

30.04.2024 07:30 BRATISLAVA - Stanislava Lučková aktuálne bojuje v markizáckej šou Ruža pre nevestu o srdce sympatického podnikateľa Radka Urbanyaka. Vo svete slovenského šoubiznisu však rozhodne nie je žiadnym nováčikom. Pred piatimi rokmi bojovala o titul kráľovnej krásy v súťaži Miss Universe SR. V roku 2019 by ste ju však ani nespoznali! Čítané: (3)

Jennifer z Ruže: Vyzerala úplne INAK... FOTO Vôbec ju nespoznáte!

25.04.2024 11:46 BRATISLAVA - Veď toto ani nie je ona! Jennifer Hrušková patrí medzi najvýraznejšie účastníčky aktuálnej Ruže pre nevestu. Tmavovlasá kráska je jednou z favoritiek televízneho ženícha Radka Urbanyaka a niet sa čo čudovať. Lenže...Kedysi vyzerala úplne inak! Čítané: (3)

Dušan Grúň je vo VÁŽNOM STAVE: Je so mnou zle... Lúčim sa s vami!

21.04.2024 02:30 BRATISLAVA - Legendárny slovenský spevák Dušan Grúň v sobotu večer vystrašil svojich sledovateľov zvláštnymi slovami. Na sociálnej sieti Facebook zverejnil príspevok, v ktorom sa s nimi lúči a prosí o modlitby. Hudobník totiž bojuje o život! Čítané: (3)

Česko-Slovenko takmer prišlo o IKONU hudby: NEUVERÍTE, čo chcela Marie Rottrová robiť viac ako SPEV!

02.05.2024 20:00 BRATISLAVA - Speváčka Marie Rottrová bezpochyby patrí medzi najväčšie legendy česko-slovenskej hudby a kráľovnou pódií je už dlhé desaťročia. I napriek tomu, že z populárnej umelkyne je už 80-nička, energie má na rozdávanie, nezaháľa a stále nemá v pláne zavesiť svoj mikrofón na klinec. V rozhovore však prezradila, že na cestu po muzikantskej dráhe sa takmer nevydala... Neuveríte, akému povolaniu sa chcela venovať v minulosti! Čítané: (2)

Slávny fešák zmenený na nepoznanie: Fanúšikov šokoval dlhými vlasmi a šedivou bradou!

28.04.2024 12:46 LOS ANGELES - Americký herec Chris Pine sa v týchto dňoch sústredí na svoj režisérsky debut, ktorý si pripísal vo filme Poolman. Ten mal počas tohto týždňa premiéru v Los Angeles, na ktorej sa Pine ukázal s novou vizážou. Tá fanúšikom vyrazila dych. Čítané: (2)

Známeho austrálskeho herca zatkla polícia: Bol 3 dni na úteku… Z toho, čo urobil, vám príde zle!

26.04.2024 08:00 MELBOURNE - Austrálsky herec Orpheus Pledger lieta v obrovských problémoch. Pred mesiacom ho polícia zatkla po tom, ako brutálne zaútočil na ženu, ktorej spôsobil vážne zranenia hlavy. Tento pondelok však bývalá detská hviezda ušla z nemocnice a mužom zákona sa ho podarilo dolapiť až po troch dňoch. Čítané: (2)

Verejnosť POHORŠILO Soukupovo konanie: To je k*kot... ÚBOHÉ, čo spravil!

26.04.2024 08:00 PRAHA - Spory medzi Agátou Hanychovou a jej bývalým partnerom a otcom jej tretieho dieťata, Jaromírom Soukupom , sú verejnosti dobre známe. Rodičia Rozárky sa ťahajú po súdoch. Ten rozhodol, že ju budú mať v striedavej starostlivosti. Aktuálne však ich dcéra ochorela a to, čo spravil, pohoršilo nejedného človeka. Čítané: (2)

Markizácku nevestu VYKRADLI: Zmizli jej cennosti a... To vážne sa zlodej ulakomil aj na TOTO?!

26.04.2024 08:00 TENERIFE - Krádež je veľmi nepríjemná záležitosť, to vie každý, kto to už niekedy za život zažil. Markizácku nevestu vykradli počas pracovnej dovolenky na Tenerife. Takíto boli zlodeji prefíkaní! Čítané: (2)

Šokujúce odhalenie Kralevich: DIEŤA so zosnulým milionárom ... Chýbaš mne, aj našej DCÉRE!

21.04.2024 02:30 BRATISLAVA - Správa o úmrtí slovenského veľkopodnikateľa Michala Lazara zasiahla mnohých. Azda najvýraznejšie však bývalú missku Danielu Kralevich . Ako sa totiž ukázalo, hoci bol boháč ženatý, dlhých 17 rokov tvoril pár aj s ňou. A teraz vyšla podnikateľka s prekvapivým odhalením - dvojica má spolu dcéru! Čítané: (2)

Nechutné video slávneho hudobníka: Brutálny útok na expartnerku... Surovo ju kopal na zemi!

18.05.2024 14:45 LOS ANGELES - Americký spevák Sean Diddy Combs lieta v niekoľkých škandáloch a najnovšie sa v médiách objavilo šokujúce video. Na ňom brutálnym spôsobom útočí na svoju bývalú priateľku, ktorú dokonca kopal na zemi. Čítané: (1)

Bolestivé PRIZNANIE markizáckej hviezdy: Nožom chcel ZAPICHNÚŤ svojho otca!

18.05.2024 14:45 BRATISLAVA - Slovenský MMA zápasník Samuel Krištofič s prezývkou Pirát odkryl svoju bolestivú minulosť. Počas reality šou Survivor sa vrátil v spomienkach do detstva a priznal sa k pokusu o vraždu. To týmto si fakt prešiel? Čítané: (1)

Wisterovej nočná mora zostáva na Slovensku: S ubytovaním mu pomohol známy MODERÁTOR!

18.05.2024 14:45 BRATISLAVA - Len pred pár dňami nočná mora Very Wisterovej opäť ožila. Jej exmanžel Jeremy Hulsh, ktorý v roku 2019 uniesol ich dve deti, v tom čase osemročného Harlowa a päťročného Thea, je opäť na Slovensku. Otca dvoch chlapcov eskortovali z amerického Chicaga potom, čo bol 26. apríla vydaný súdny rozkaz o jeho prevoze. A teraz... Čítané: (1)

Syn slávneho speváka oslávil 6. narodeniny: Pozrite, čistá KÓPIA otca!

18.05.2024 14:45 Narodeniny sú výnimočným dňom každého človeka. Syn slávneho speváka ich pred pár dňami oslávil tiež. Hrdý otecko s ním zverejnil zábery a mnohí sa zhodujú na jednom. Malý je čistá kópia otca! Čítané: (1)

Nechýba jej chlap? Zvláštne cestovanie Svarinskej: Bežná dovolenka je pre ňu nočnou morou!

18.05.2024 14:45 BRATISLAVA - Kristína Svarinská si rada dopraje exotiku aspoň raz za rok. Nedávno sa vrátila zo Srí Lanky, ak by ste ju však pozvali na hromadnú dovolenku s veľkým počtom ľudí, asi by ste neuspeli. Neznáša masu dovolenkárov a veľké skupiny ľudí, ktorým by sa musela prispôsobovať. Čítané: (1)