Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Po kontrole na letisku zažila modelka obrovský šok: Röntgen odhalil, že v hlave má... Aha!

19.05.2024 11:00 TCHAJ-PEJ – Taiwanská modelka s viac ako devätnástimi plastickými operáciami zažila pri prechode cez bezpečnostný skener na letisku šok. Dovtedy netušila, čo všetko sa nachádza v jej tvári. Ľudia na sociálnej sieti sú zdesení.

Umelá inteligencia vytvorila VIDEO, ktoré ukazuje, ako vyzerajú naše sny: Výsledok vás vydesí!

19.05.2024 11:00 USA – Video, ktoré vytvorila umelá inteligencia, je naozaj strašidelné. Zachytáva totiž, ako vyzerajú naše sny. Aj keď po prebudení môžete mať pocit, že vaše sny dávajú dokonalý význam, po pozretí tohto videa budete mať iný názor.

Kmeň Bajau uchvátil expertov: Jeho členovia dokážu pod vodou vydržať až 13 minút! Toto je ich tajomstvo

19.05.2024 01:15 INDONÉZIA – Kmeň Bajau upútal pozornosť odborníkov. Jeho členovia totiž žijú obojživelným životom, čo znamená, že sa dokážu bez problémov potápať aj na dlhší čas. Expertom sa konečne podarilo odhaliť, v čom spočíva ich tajomstvo.

Prieskum odhalil PÄŤ sexuálnych praktík, ktoré chcú ženy vidieť v porne: Rebríček vás poriadne prekvapí!

19.05.2024 01:15 USA – Bloom, erotická audio platforma, skúmala sexuálne fantázie, ktoré by tristo dospelých používateľov chcelo vidieť v porne. Prieskum tak vrhol nové svetlo na preferencie ženského porna – a možno vás niektoré výsledky prekvapia.

Zabudnite na bolesť hlavy a nevoľnosť: Vedci konečne objavili liek na alkoholovú opicu! Naozaj funguje?

18.05.2024 15:45 ZÜRICH – Tipov a trikov, ako sa zbaviť alkoholovej opice, je množstvo. Kým niektoré môžu pomôcť, iné vôbec nefungujú. Vedci vo Švajčiarsku však teraz vytvorili skutočný liek na opicu, ktorý funguje tak, že odbúrava alkohol v gastrointestinálnom trakte.

Rodičov aj lekárov vydesili pavúčie dvojičky: Tri nohy, štyri ruky a jeden... Takéto niečo ste ešte nevideli!

18.05.2024 15:45 INDONEZIA – V Indonézii prišli na svet takzvané „pavúčie dvojičky“. Sú spojené v panve tak, že majú tri nohy, štyri ruky a jeden penis. Tento vzácny stav postihuje len jedného z dvoch miliónov ľudí.

Grilovačka na záhrade rozčúlila susedov vegánov: Poslali varovný list, TOTO sa vraj mäsožrútom vypomstí!

18.05.2024 15:45 PERTH – Niekedy grilovačky na záhrade nedopadnú podľa vašich predstáv. Svoje o tom vie aj vegánska rodina, ktorá použila novú taktiku na svojich susedov, ktorí nechceli prestať konzumovať mäso.

Nabíjate si telefón na letisku? Hrozí vám obrovské nebezpečenstvo: Môžete prísť o... Na toto pozor!

18.05.2024 15:45 KALIFORNIA – Po mnohých hodinách zisťovania, kam treba po pristátí v cieľovej destinácii ísť a kontroly času, aby ste stihli let, sa batérie vašich mobilných telefónov môžu pomerne rýchlo vybiť. Odborníci z FBI však varujú pred ich nabíjaním na letiskám. Toto je dôvod.

Únos chlapca je dodnes záhadou: Objavil sa na ohavných záberoch gangu pedofilov! Rodičia sú zúfalí

18.05.2024 05:32 FAMALICÃO – Jedenásťročný Rui Pedro zmizol v roku 1998 v Portugalsku. Stalo sa tak o necelých desať rokov predtým, ako v tej istej krajine zmizla iba trojročná Madeleine McCannová. Neskôr sa chlapcove fotografie objavili na zvrátenej webovej stránke prevádzkovanej pedofilným gangom.

Analýza Beethovenových vlasov dospela k fascinujúcim záverom: Toto je dôvod, prečo skladateľ ohluchol

17.05.2024 19:15 USA – O nemeckom skladateľovi Ludwigovi van Beethovenovi je známe, že bol hluchý. Výskumníci preto analyzovali DNA v dvoch prameňoch jeho vlasov a konečne sa im podarilo odhaliť príčinu Beethovenovej komplikácie. O svoje úchvatné výsledky sa podelili v novej štúdií.

Lekárku šokoval prípad pacientky: V oku mala vyše dvadsať kontaktných šošoviek! Hrôzostrašné VIDEO

17.05.2024 19:15 KALIFORNIA – Nemenovaná pacientka zašla za doktorkou Katerinou Kurteevou a sťažovala sa na nepríjemný pocit v oku. Lekárka bola odhodlaná nájsť zdroj bolesti. Keď však zistila, čo je za tým, takmer onemela. Takéto niečo ešte nevidela.

Muž namaľoval obraz, začali sa diať hrôzostrašné veci: Záhadný sen a potom... Okamžite by ste z domu ušli!

17.05.2024 19:15 USA – Zdá sa, že prizvať temnú entitu do svojho domu sa dá aj inak, ako kúpou strašidelných predmetov. Svoje o tom vie muž, ktorý namaľoval zdanlivo obyčajný obraz. V jeho dome sa však začali diať zvláštne veci, predovšetkým vtedy, keď uňho prespávali ženy.

Žena prežila nočnú moru: Cestovala domov Uberom, keď si vodič rozopol nohavice a... Otrasná dohra

17.05.2024 09:30 ADELAIDE – Tayla Pimlottová sa zaprisahala, že už nikdy nevyužije služby spoločnosti Uber. Po jej poslednej jazde zostala nespokojná a dokonca obvinila aj vodiča z hrôzostrašného incidentu. Jej príbeh je obrovským varovaním pre ostatné ženy.

Vďaka bizarnej právnej medzere mohli muži beztrestne vraždiť: Stačilo dodržať túto podmienku! Choré

17.05.2024 09:30 AUSTIN – Vo svete existuje množstvo zákonov, ktoré znejú pomerne bizarne a ešte bizarnejšie sa prejavujú v praxi. Príkladom je aj zákon, ktorý v americkom Texase dlhé roky umožňoval vraždu. Malo to však jednu podmienku.

Pár influencerov si to rozdal na pláži plnej odpadkov: Takto vraj bojujú proti... Neuveriteľné!

17.05.2024 00:00 PORTORIKO – Dvojica influencerov je známa svojimi pikantnými stretnutiami. Ako sami priznali, pred týmto incidentom spolu sexovali aj v Grand Canyone či náboženskom parku Zion v Utahu. Tentokrát si to rozdali na znečistenej pláži v Portoriku – a mali na to zaujímavý dôvod.

Následujúci mesiac