Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Jozef sa na prechádzke nestíhal obzerať: Krásny posol jari, no v tráve sa skrýval aj tento jedovatý živočích!

29.02.2024 19:00 Čitateľ Jozef si nenechal ujsť prvú jarnú prechádzku v okolí svojho domova v Starej Turej .

Kuly v Dubaji našiel svojho DVOJNÍKA! Pozrite sa na tú podobu: Je to možné?

29.02.2024 19:00 Našiel svojho strateného brata! Spevák Mário Kuly Kollár odletel do Spojených arabských emirátov, aby zažil trochu vzrušenia a dobrodružstva.

Zúfalá situácia na Kube: Vláda prosí o pomoc OSN, ide o vážny problém

29.02.2024 19:00 Kubánska vláda po prvýkrát požiadala potravinový program OSN o pomoc, keďže sa stále zhoršuje nedostatok potravín na tomto karibskom ostrove.

Tento zázračný nápoj dokáže spomaliť Alzheimerovu chorobu: Pije ho rekordný počet ľudí!

29.02.2024 19:00 Prevencie nie je nikdy dosť! Podľa novej štúdie by jedno espresso denne mohlo pomôcť udržať Alzheimerovu chorobu na uzde.

Prekvapivé slová: Ukrajina tvrdí, že zostrelila rekordný počet ruských lietadiel

29.02.2024 19:00 Ukrajina vo štvrtok oznámila, že vo februári zničila rekordný počet ruských lietadiel. TASR prevzala správu z tlačovej agentúry AFP. Tieto tvrdenia však nemohla overiť a ruské úrady ich nekomentovali.

Tvrdá rana pre princa Harryho: Totálna POTUPA! Fakt si myslel, že mu TOTO prejde?

29.02.2024 19:00 Londýnsky súd v stredu rozhodol, že princ Harry bol oprávnene zbavený ochrany uhrádzanej z verejných zdrojov. K zníženiu úrovne osobnej ochrany počas princových návštev Británie došlo po tom, ako sa Harry vzdal svojich povinností člena kráľovskej rodiny a presťahoval sa do Spojených štátov. TASR o tom informuje podľa správ agentúr AP a AFP.

Veľký úspech v Rooseveltovej nemocnici: Roboticky asistovaná operácia s neuveriteľným poradovým číslom!

29.02.2024 19:00 V Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici odborníci z urológie urobili v poradí päťtisícu roboticky asistovanú operáciu. TASR o tom vo štvrtok informovala hovorkyňa nemocnice Ružena Maťašeje.

Súd rozhodol o exfunkcionárovi SIS v kauze Babylon: Takýto trest ho čaká

29.02.2024 19:00 Bývalý šéf kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby Ľubomír Arpáš je v rámci kauzy Babylon uznaný za vinného z podplácania. Špecializovaný trestný súd , pracovisko Banská Bystrica, mu vymeral trest odňatia slobody vo výške piatich rokov.

Krajinu trápia vlny migrantov: Vážne slová o kritickej situácii! Rozhodli sa konať

29.02.2024 19:00 Kanada vo štvrtok oznámila s okamžitou platnosťou zavedenie vízovej povinnosti pre mexických občanov. Reaguje tým na prudký nárast žiadostí o azyl z Mexika. TASR prevzala správu z tlačovej agentúry AFP.

Slová Bidena, ktoré nechcel počuť nik: Takto to vyzerá s prímerím v Gaze

29.02.2024 19:00 Americký prezident Joe Biden vo štvrtok vyhlásil, že je nepravdepodobné, že by od pondelka v Pásme Gazy nastalo prímerie medzi Izraelom a palestínskym hnutím Hamas. Začiatkom tohto týždňa uviedol ešte pondelok ako pravdepodobný termín. TASR správu prebrala od agentúry AFP.

V Michalovciach sa spriadajú veľké plány: Pritiahli by firmy na obnovu Ukrajiny!

29.02.2024 19:00 Mesto Michalovce má záujem vytvoriť nový priemyselný park. V poradí tretí park na území mesta by mal byť pripravený pre investorov, ktorí by mohli v meste sídliť v súvislosti s obnovou Ukrajiny. Po stredajšom výjazdovom rokovaní vlády v Michalovciach to pre TASR povedal primátor Miroslav Dufinec s tým, že nepôjde o rozsiahly park.

Mokráňová na luxusnej dovolenke v SLZÁCH: Ja odpadnem! Neverila, že je to skutočné

29.02.2024 19:00 Konečne na mieste, ktoré si len predstavovala! Fitneska Lucia Mokráňová je vášnivou cestovateľkou a ročne si dopraje hneď niekoľko dovoleniek či už v exotike, alebo na lyžiach. Až teraz však prišlo aj na jej vysnívané Maldivy, kam sa vybrala s priateľom Martinom a dcérkou Tali .

Hrôzostrašné zistenia vyšetrovania vraždy Sarah : Ako sa toto vôbec mohlo stať?! V krajine musia konať

29.02.2024 19:00 Wayne Couzens, ktorý pred tromi rokmi uniesol a zavraždil 33-ročnú Londýnčanku Sarah Everardovú, nikdy nemal byť policajtom. Zistilo to oficiálne vyšetrovanie a zároveň sa ukázalo, že je potrebná rozsiahla revízia previerok a náboru policajtov. TASR správu prevzala vo štvrtok z agentúr AP a AFP.

Muž má tri partnerky: Ich intímny život je poriadna divočina! Tajomstvo šťastného vzťahu je jednoduché

29.02.2024 19:00 Láska si jednoducho nevyberá. Niekto hľadá spriaznenú dušu, iní si ich dokážu nájsť aj viac. Presne s týmto problémom bojuje muž s troma partnerkami, ktorého spoločnosť nešetrí avšak on si vôbec nesťažuje.

Meteorológovia upozorňujú: Slováci môžu očakávať POZDRAV zo Sahary!

29.02.2024 19:00 Od štvrtkového popoludnia by sa nad Slovensko mala postupne dostávať vzduchová hmota, ktorá obsahuje väčšie množstvo prachu zo Sahary.