Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela

Veľa oblečenia – málo miesta. Ako si s tým poradiť?

Datum: 13.11.2019

Pokiaľ bývate v menšom byte, je prirodzené, že sa snažíte ušetriť voľný priestor všade, kde sa len dá. Vstavané skrine, police či komody sú ideálne úložné priestory, kde pomestíte nielen oblečenie, ale tiež doplnky či rôzne potreby do domácnosti. 

Ak sa aj vy pýtate, ako a kde uchovávať oblečenie čo najefektívnejšie, nechajte sa inšpirovať nasledujúcim článkom, ktorý môže byť pre vás skvelou inšpiráciou.

Ktoré skrine a komody by mali byť súčasťou každej domácnosti?

Či už ste sa rozhodli pre radikálnu rekonštrukciu vášho domu, prípadne si len začínate zariaďovať váš prvý byt, komodyskrine predstavujú základe kusy nábytku, ktoré sú žiadané nielen na odloženie oblečenia a doplnkov, ale taktiež sú estetickým doplnkom každého interiéru. Súčasťou chodby, resp. predsiene by mal byť botník, ktorý poskytuje dostatok priestoru na odloženie letných i zimných topánok, a to celej rodiny. Siahnuť môžete trebárs po vysokom botníku so zrkadlom, ktorý je možné namontovať na ľavú, ale aj pravú stranu, pričom voľba materiálu je na vašich preferenciách.

Skriňa s posuvnými dverami môže byť umiestnená v spálni, pričom pri jej výbere je nutné všímať si to, či má dostatok šuplíkov, resp. políc na odloženie oblečenia, ale tiež to, či poskytuje dostatočný priestor na vešanie kabátov. Ak máte oblečenia veľa, ale voľného miesta málo, nezúfajte. Stále viac a viac rodín umiestňuje úložné riešenia pod posteľ, ktoré je možné využiť na odklad sezónneho oblečenia, ktoré nepotrebujete mať v skrini počas celého roka.

Úložné boxy či zásuvky pod posteľ sa v plnej miere využívajú na umiestnenie perín, vankúšov či rôznych doplnkov do domácností, pričom ich výhody spočívajú predovšetkým v tom, že sú praktické, ba dokonca sú niektoré z nich pojazdné na kolieskach. 

Čítané: 3755 x