Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund

Osviežte si domov počas horúcich dní

Datum: 23.06.2021

Horúce letné dni sú už tu. Poraziť horúčavu a osviežiť spálňu je dôležité pre pohodlný spánok. Jednoduchým spôsobom môžete dodať svojej spálni pohodlie, ktoré oceníte nielen počas horúcich dní.

Masívne postele

Masívne postele pre dokonalé pohodlie

Nová posteľ je skvelý spôsob ako vytvoriť priestor pre lepší spánok. Masívne postele sú najlepšou voľbou pre pohodlný a zdravý spánok.

Bukové drevo je vyhľadávaným drevom pri výrobe nábytku. Buk je tvrdé a vizuálne pekné drevo. Bukové drevo pridá do spálne prvky individuality a žiadanej elegancie. Navyše buk pomáha vytvárať pokojné a priateľské prostredie. Masívne postele vyrobené z bukového dreva sú odolné a dostupné za prijateľné ceny.

Nové posteľné obliečky

Vymeniť posteľné obliečky je najjednoduchší spôsob, ako poraziť horúčavu. Vyberte si posteľné obliečky v svetlých farbách, ktoré absorbujú menej tepla a poskytujú pocit chladu. Naviac sú biele a svetlé odtiene v spálni upokojujúce. Vyberte si obliečky a vankúše z prírodných materiálov, ako napríklad bavlna. Sú to ľahké a priedušné obliečky, ktoré dýchajú a odvádzajú vlhkosť od tela.

Tiahome.sk má novú kolekciu posteľných obliečok určených pre teplé letné dni.

 

Myslite aj na najmenších

Detské deky pomáhajú regulovať telesnú teplotu najmenších. Počas horúcich dní je mimoriadne dôležité dbať na ich zdravie. Detský organizmus ešte nedokáže sám dobre regulovať telesnú teplotu najmä teplotne extrémnych dní.

Detské deky vyrobené z kvalitných materiálov, sú určené bábätkám a najmenším deťom. Ale ich vlastnosti obľubujú aj staršie deti.

   

Čítané: 2669 x