Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia

Čo nerobiť pri športovom stávkovaní!

Datum: 17.04.2024

Nie každý stávkar je profesionál s jasne navrhnutou, formulovanou a presnou stávkovou stratégiou zameranou na optimalizáciu stávkovej hry a generovanie dlhodobých ziskov. V skutočnosti len malé percento globálnych stávkarov vystupuje ako profesionálni stávkari, kým veľká časť populácie stávkarov sú stávkari príležitostní.

Čo nerobiť pri športovom stávkovaní!

Ak patríte medzi príležitostných stávkarov, ktorí si radi sem-tam vsadia na šport, alebo svojimi stávkovými rozhodnutiami radšej podporujú svoje obľúbené tímy, alebo dokonca medzi tých, ktorí majú čoraz väčší záujem dokázať si, ako sú schopní presne predpovedať športové udalosti, potom vás tento článok bude naozaj zaujímať. Bez ohľadu na váš štýl stávkovania, vaše preferencie - nezáleží na tom, či stávkujete u obľúbenej kamennej stávkovej kancelárie alebo obľubujete tie najlepšie stavkovekancelarie na Slovensku - alebo na to, kde sa nachádzate, existujú niektoré veci, ktoré musíte urobiť, aby ste zvýšili svoje šance na výhru, a niektoré iné veci, ktoré musíte "nerobiť", aby ste predišli veľkej prehre. 

V športovom stávkovaní neexistuje zaručený recept na úspech. Takže všetko, čo počujete alebo čítate o stratégiách a postupoch zabezpečujúcich vaše zisky, je jednoducho utópia, inak by už bol každý z nás predsa nechutne bohatý. Existuje však zaručený recept, ako sa vyhnúť veľkým stratám a veľkým neúspechom. Existujú veci, ktoré by ste nikdy nemali "robiť", ak chcete zostať na bezpečnej strane rovnice a mať nad svojou hrou určitú kontrolu.

Pozrime sa, čo "nerobiť" pri športovom stávkovaní.

* Nepočúvajte svoje srdce

Pri rozhodovaní by ste sa nemali riadiť emóciami. Bez ohľadu na to, ako veľmi máte vnútorný "tušák", že určitý tím uspeje, alebo ste nadšení a ohromení tým, že si myslíte, že váš obľúbený tím vyhrá, nemali by ste pri výbere stávky online vychádzať len z tohto faktoru. Samozrejme, ak je vaše rozhodnutie podložené priaznivými štatistikami a analýzou údajov, mali by ste sa do toho pustiť, ale samotné emócie by o vašich stávkach rozhodovať nemali.

* Nenaháňajte prehry

Každý si musí uvedomiť, že online stávkovanie a hazardné hry všeobecne majú svoje vrcholy a pády. Môžu sa vyskytnúť neuveriteľné výhry, ale aj skľučujúce prehry. To sa stáva každému hráčovi, či už je profesionál alebo amatér, alebo stávkuje v najlepšie hodnotených online kanceláriách na svete ako napr. Stavnice.tv. S prehrami je potrebné sa zmieriť, bez toho, aby ste sa za nimi začali naháňať. Naháňanie sa za prehrou, ktoré je veľmi častou reakciou zo strany nadšených a vášnivých stávkarov, je dobrým spôsobom, ako prísť o všetky svoje peniaze. Je to preto, že naháňanie sa za stratami ich núti vsádzať pre stávkovanie samotné a nie pre radosť z neho alebo pre honbu za ziskom, keď existuje reálna šanca nejaký získať. A keď stávkujete len pre to, aby ste stávkovali, potom z toho nemôže vzísť nič dobré.

* Neignorujte dôležitosť manažovania výšky svojho účtu 

Ďalšou vecou, ktorú by ste nikdy nemali ignorovať, je to, ako dôležitý je v pri stávkovaní prehľad o výške svojho účtu. Manažovanie vášho účtu vám pomôže udržať si kontrolu nad vašimi stávkami a nad vašou celkovou hrou, umožní vám vyhodnotiť vašu stratégiu a podľa toho prijať nápravné opatrenia a vaše internetové stávkovanie bude štruktúrovanejšie a disciplinovanejšie - čo je veľmi dôležité, ak sa chcete vyhnúť nadmernému riziku.

* Nezatvárajte svoje oči pred novými príležitosťami

Možno patríte medzi tých hráčov, ktorí sa pred podaním stávky neradi príliš "obzerajú", alebo ste jedným z tých športových stávkarov, ktorí spravidla zostávajú verní svojim bookmakerom. To však môže byť doslova zničujúce, keď si uvedomíte, že tam vonku môže byť toľko príležitostí na väčšie zisky (alebo na menšie straty). 

Vytvorenie zoznamu niektorých najlepších online stávkových stránok a prezeranie ich ponúkaných kurzov je rovnako dôležité ako všetko ostatné, o čom sme hovorili v tomto článku. Vašim stávkam by malo vždy predchádzať obzerania sa po lepších príležitostiach a ponukách, pretože len tak si môžete nájsť lepšie kurzy, a tým aj lukratívnejšie príležitosti pre vaše stávky. 

Zaručené zisky v športovom stávkovaní a hazardných hrách jednoducho neexistujú, ale zaručené metódy, ktoré kladú určité hranice rizikám, ktorým sú stávkujúci vystavení, existujú a mal by ich vždy zvážiť každý, kto chce zostať na bezpečnej strane stávkovania.

 

 

 

POZOR! Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Čítané: 564 x