Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina

Neprekonateľný ratanový záhradný nábytok – vhodný k vode i na terasu

Datum: 29.07.2021

Kvality nábytku z umelého ratanu sú v dnešnej dobe všeobecne známe. Jeho vlastnostiam nemôže konkurovať žiaden iný materiál. Prečo dať prednosť práve umelému ratanu?

Neprekonateľný ratanový záhradný nábytok – vhodný k vode i na terasu

Umelý ratan je materiál budúcnosti

Je tak všestranný! Tento materiál je vhodný nielen pre výrobu stolov, kresiel alebo záhradných ležadiel, ratanovými zostavami si môžete vybaviť dom aj záhradu súčasne. Polyetylénové vlákno, z ktorého je umelý ratan vyrábaný, sa vyznačuje vysokou pružnosťou, pevnosťou a odolnosťou voči vlhkosti a UV žiareniu. Mimochodom, vedeli ste, že umelý ratan je úplne netoxický, plne recyklovateľný a škodcovia aj plesne sa mu vyhýbajú veľkým oblúkom? Umelý ratan je jednoducho perfektná voľba do každej záhrady.

záhradný nábytok

Odolný nábytok, ktorý vám vydrží roky

Zháňate interiérový alebo exteriérový nábytok, ktorý okrem moderného dizajnového prevedenia vyniká nízkou hmotnosťou, dlhou životnosťou a bezúdržbovosťou? Stavte na nábytok z umelého ratanu, je mimoriadne vyhľadávaným materiálom do záhrad a iných exteriérov, nakoľko je veľmi odolný voči poveternostným vplyvom. Mnohí predajcovia ho právom označujú za nezničiteľný. Môžete ho umiestniť k vode, ktorá ho ani vplyvom chlóru nijako nepoškodí, perfektne vám poslúži aj na terase, kde znesie slnečné lúče, horúčavy, dážď i sneh.

Bezúdržbovosť ocení každý

Viete, čo je najlepšie? K čisteniu ratanového nábytku vám poslúži len handra a mydlový roztok, nič viac nepotrebujete. Narozdiel od prírodného ratanu je umelý ratan pružnejší, pevnejší, je vhodný na záhradu a otvorené priestory bez toho, aby ste ho museli mimo sezóny odkladať na iné miesto. Na záhrade vám nevybledne ani po rokoch, nelúpe sa, nepraská a hliníková konštrukcia nehrdzavie. Ideálne, čo poviete?

Ľahká manipulácia je samozrejmosťou

Ratanové zostavy od spoľahlivých výrobcov disponujú hliníkovou konštrukciou, ktorú nájdete v každom kvalitnom nábytku z umelého ratanu. Ta pri bežnom používaní vydrží dlhé roky a nezaznamenáte na nej žiadne známky poškodenia. Hliník je jedným z najpevnejších materiálov, ktorý je navyše veľmi ľahký, takže ratanový nábytok ľahko prenesiete z miesta na miesto, kam budete potrebovať.

Pre tých najnáročnejších

Ponuka ratanového nábytku je dnes mimoriadne široká. Nájdete cenovo dostupné ratanové zostavy, jednotlivé kúsky, ktoré môžete kombinovať, populárne závesné kreslá, štýlové ležadlá, hojdačky, „lounge“ ratanové gauče, postele, kompaktné sety i luxusný ratanový nábytok, ktorého prevedenie spĺňa kritériá aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vyberie si každý!

Čítané: 1969 x