Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina

Kto sme a čo robíme?

Datum: 11.08.2021

Poskytujeme kvalitné drevené výrobky v podobe nábytku a domáceho príslušenstva a zabezpečujeme tak vysokú životnú úroveň a pocit blahobytu - a to všetko s vedomím, že to robíme ekologicky a v súlade s prírodou.

DrevenaKrajina

Našim dlhoročným cieľom je prinášať hodnotu a získavať si dôveru našich ctených a vážených zákaznikov. 

V modernej dobe plnej technologických vymožeností a industriálneho pokroku sa nie vždy myslí aj na ekologický vývoj a šetrenie nášho jediného domova - planéty Zem.

Nakupujte u nás na DrevenaKrajina.sk a môžete si byť istý, že celá drevená časť našich výrobkov je plne recyklovateľná a ekologická.

Aké sú naše hodnoty?

·         Dôvera

Rešpekt, poctivosť a kultúra sú pre nás veľmi dôležité prvky pre správny rast dôvery. Tiež sú to pre nás aj dôležité obchodné pravidlá. Vzájomná podpora a dôvera sú naším kľúčom k prinášaniu skutočnej hodnoty našim zákazníkom.

·         Najlepšia kvalita

Kvalita našich výrobkov je dôležitá pre skutočný rozvoj nášho podnikania. Pokiaľ vieme zabezpečiť kvalitu, sme o krok bližšie k uspokojeniu potrieb našich zákazníkov a preto vždy budeme na kvalitu klásť veľký dôraz.

·         Spokojnosť zákazníka

Spolu so zárukou kvality je pre nás vaša spokojnosť na úplne prvom mieste. Sme hrdý na to, že naši zákazníci od nás odchádzajú vždy s úsmevom na tvári. 

·         Profesionalita

Je pre nás nesmierne dôležité, aby všetky naše činnosti dodržiavali len tie najvyššie štandardy. Našim cieľom je dosiahnuť dokonalosť našej práce ako celku.

·         Pracovný tím

Len prácou v tíme sa dosahuje tých najlepších výsledkov, ktoré nás dostanú do cieľa. Sme si tohto vedomý a preto sú ľudia pre nás prioritou - vážime si čas a dôveru.

Prečo nakupovať práve u nás?

·         Záruka vysokej kvality

Keďže sa vysoká kvalita našich výrobkov radí medzi naše najvyššie priority a patrí k hodnotám Drevenej Krajiny za vysokú kvalitu naozaj ručíme. Toto si uvedomujeme pri výrobe každého jedného produktu

·         Tím profesionálnej zákazníckej podpory

Naša zákaznícka podpora je zložená zo skutočných profesionálov, ktorí sú vám k dispozícii kedykoľvek ich potrebujete.

·         Využitie ekologických materiálov

Všetky naše výrobky sú vyrábané z kvalitných a ekologických materiálou, čím šetria prírodu a tiež dodávajú vášmu domovu prírodný nádych.

·         Bezpečné doručenie

Zakladáme si na tom, aby ste si všetok objednaný tovar mohli bez problémov vyzdvihnúť pred vašim prahom. 

·         Bezpečná platba

U nás sa nemusíte báť nakupovať. Všetky platby na našom internetovom obchode sú bezpečné.

 

Viac informácií a všetky naše dostupné produkty nájdete na stránke https://drevenakrajina.sk/

Čítané: 3071 x