Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina

Obliečky na posteľ s motívmi - špeciálne pre deti

Datum: 21.02.2022

Hľadáte pre svoju ratolesť novú posteľnú bielizeň?

Obliečky na posteľ s motívmi - špeciálne pre deti

Stavte na veselé detské obliečky od firmy áčko.sk. Deti sú živé a hravé bytosti, takže si namiesto nudných obliečok zaslúžia farebné kúsky, ktoré perfektne vystihnú ich radostnú povahu. Dôležité je vybrať správnu veľkosť a materiál, aby dieťa mohlo mať plnohodnotný spánok v pohodlí.

Aký materiál je pre deti najvhodnejší?

Deti nepotrebujú žiaden luxusný damašek či satén. Vyberajte materiály, ktoré nie sú náročné na údržbu. Najlepšou voľbou je klasická 100% bavlna. Syntetické materiály nie sú vhodné, pretože koža pod nimi nedokáže dobre dýchať a deti by sa mohli pod týmito obliečkami viac potiť a necítili by sa vôbec komfortne. Bavlna má výborné vlastnosti. Je priedušná, odolná, jemná, perfektne pohlcuje vlhkosť, nedráždi pokožku. Vo všeobecnosti ide o najobľúbenejší materiál, a to nielen čo sa týka posteľnej bielizne.

Bavlnené obliečky sa môžu používať celoročne - v lete pod nimi nie je horúco a v zime príjemne zahrejú a držia teplo. Dôležitý je, samozrejme, aj výber samotného paplónua jeho hrúbka. Kvalitné bavlnené priadze vynikajú vysokou odolnosťou proti oderom a poškodeniu, ku ktorému by mohlo dôjsť počas prania. Takéto obliečky vám pri správnom praní vydržia ako nové dlhé roky.

Obľúbené motívy

Áčko.sk má v ponuke jednofarebné neutrálne detské, ale aj originálne obliečky s rôznymi minimalistickými i výraznými vzormi. Pri nakupovaní sa nemusíte držať na uzde, veselé obliečky oživia detskú izbu a vašej ratolesti sa okamžite rozžiaria očká.

Dievčatám sa budú určite páčiť obliečky s jednorožcami, baletkami, mačkami či medvedíkmi v ružových farbách. Chlapcov zas poteší potlač s autíčkami, zvieratkami alebo obliečky s logom FC Real Madrid. Väčšina obliečok je však neutrálna a bude sa hodiť do dievčenskej i chlapčenskej izby. Neváhajte a pozrite si široký výber slovenských obliečok v špičkovej kvalite za skvelé ceny!

 

 

Zdroj obrázka: pixabay.com

 

Čítané: 3254 x