Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Ako vyberať darčekové kazety a sety kozmetiky

Datum: 27.12.2022

Darčekové kozmetické kazety sú najobľúbenejším darčekom. Ide o praktické riešenie, keď neviete, čo darovať a zároveň si môžete byť istí, že darček obdarovaný využije.

Ako vyberať darčekové kazety a sety kozmetiky

Ak neviete, akú kozmetiku daný človek využíva, vsaďte na univerzálnu telovú kozmetiku alebo sadu parfémov. Na čo všetko je nutné pri výbere kazety s kozmetikou prihliadať?

Variabilné darčekové kazety

Skvelé je, že darčekové kazety je možné kúpiť pre dámy, pre pánov, pre deti, pre starých rodičov. Obsah kaziet je vždy prispôsobený danému pohlaviu či veku. Týmto parametrom je prispôsobené tiež balenie. Dámske kazety sú ladené do pastelových farieb, pánske sú tmavšie a detské sú ozdobené rozprávkovými motívmi. Ideálne je, keď využijete nielen obsah balíčka, ale tiež balíček samotný. Niektoré kazety sú zabalené do kozmetickej taštičky alebo pánska kozmetika môže byť ukrytá v ruksaku.

Preskúmajte obsah kazety

Niekedy obal upúta, ale vo vnútri kazety je kozmetika, ktorú nevyužijete alebo ktorá nie je určená pre váš typ pleti. Obozretní buďte aj v prípade kaziet s vôňami. Balíček nemusí obsahovať parfémy, ale len toaletnú vodu. Dajte si tu námahu a preštudujte zloženie výrobkov a ich objem.

Kazeta s pridanou hodnotou

Okrem toho, že kazeta môže byť zabalená v taštičke, ktorú využijete, niektoré obsahujú malý darček navyše. Často sa stane, že k vlasovej kozmetike pre dámy sú pribalené sponky či štipce do vlasov. K pánskej kazete s kozmetikou po holení sa nájde žiletka alebo v balení s detskou kozmetikou hračka do vane.

Typy darčekových kaziet

Po malom návode, ako kozmetické sety a kazety vyberať, prinášame inšpiráciu v podobe najviac žiadaných kaziet.

Vlasová kozmetika: Takéto kazety obsahujú šampóny, balzamy alebo kozmetiku na úpravu účesov. Výhodou je, že ide o kozmetiku z rovnakej rady a získate tak kompletnú vlasovú starostlivosť.

Telová kozmetika: Darčekové kazety s telovou kozmetikou obsahujú širokú paletu výrobkov. Najčastejšie ide o telové mlieko, peeling, deodorant alebo sprchový gél.

Parfémy: Kazety s parfémami sú o niečo drahšie, ale vyplatia sa kúpiť. Okrem parfému obsahujú deodorant rovnakej značky alebo ide o kazetu, v ktorej sa nachádza viac menších balení parfumov.

Dekoratívna kozmetika: Každá dáma má rada, keď ladí od hlavy po päty. Preto ju poteší dekoratívna kozmetika v kazete, v ktorej sa nachádza rúž, lak a očné tiene v rovnakých farebných tónoch.

Pleťová kozmetika: Spomenúť musíte tiež kazety s pleťovou kozmetikou, vďaka ktorým sa dostanete ku kompletnej sade krémov pre daný typ pleti.

 

 

 

 

 

 

 

Čítané: 3078 x