Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda

Vymaľovanie bytu uspokojí každého kutila

Datum: 03.12.2010

„Jsem kutil, mám malou dílnu, víc mě nezajímá. Má práce je moje hobby ...“ Poznáte slová pesničky známej českej skupiny Chinaski? Tak túto chytľavú pesničku si môžete spievať, ak sa sami pustíte do „vymalování bytu“. Každý kutil sa snaží svoj dom či byť neustále vylepšovať a skrášľovať.

Ak nemáte to šťastie nemôžete svoje kutilské srdce uspokojovať vo vlastnej dielni, skúste sa naplno realizovať pri vymaľovaní bytu. Starostovo si vyberte farby, naplánujte farebné kombinácie, pustite sa aj do odvážneho ornamentu. Inšpiráciu môžete nájsť napríklad na internete alebo v knižnici.

Ak ste maliar - začiatočník, nebojte sa spýtať profesionálneho maliara na praktické rady. Nepodceňte prípravu. Nakúpte si kvalitné farby aj maliarske potreby. S dobrým nástrojom sa lepšie a rýchlejšie pracuje. Nezabudnite odstrániť nerovnosti na stenách, nech je výsledok Vašej práce dokonalý. Pre ozajstného kutila sa „vymalování bytu“ stane zábavou aj sebarealizáciu zároveň. Aj bez profesionálnej firmy ohúrite krásne farebnými stenami nejednu návštevu.

Čítané: 1913 x