Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Manželské postele pre dokonalý oddych – Aký typ postelí vybrať?

Datum: 23.12.2023

Svet manželských postelí je naozaj pestrý. Každý typ manželskej postele prináša do spálne iné výhody z hľadiska funkčnosti i vzhľadu.

Manželské postele

Pri výbere si dajte záležať na svojich preferenciách a potrebách. Jedine týmto spôsobom nájdete postele, ktoré vám prinesú kvalitný spánok a vytvoria esteticky prijemné prostredie.

Kovové postele – elegancia a moderný dizajn

Kovové postele sa vyznačujú  vysokou odolnosťou a moderným vyžarovaním. Tieto postele sú často zdobené ornamentmi na čelovej a v prednej časti. Dekoratívne detaily pridávajú do spálne štýlové prvky. Výhodou kovových postelí je nielen ich pevnosť, ale tiež odolnosť voči opotrebovaniu. Pre tých, ktorí preferujú moderný štýl a robustný dizajn, sú kovové postele ideálnym výberom.

Náš tip: Kovové postele sú vskutku elegantné a moderné. Pozor však na pevnosť spojov, aby nezačali časom vŕzgať. Negatívom je absencia úložného priestoru.

Postele z masívu – trvácnosť a nenahraditeľný šarm

Postele z masívu pridávajú do spálne prírodný a autentický šarm. Postele vyrobené  z kvalitného dreva sú neuveriteľne trvanlivé a okúzlia jedinečnou textúrou dreva. Ich výhodou je dlhá životnosť a schopnosť odolávať času. Pre tých, ktorí túžia po trvácej elegancii a prírodnej kráse, sú postele z masívu optimálnym výberom.

Náš tip: Masívne postele sa oplatia, pretože prežijú celú generáciu. Prinášajú do spálne teplo, vôňu a domácku atmosféru. Kúpte si masívne postele s úložnými boxmi a budete nadmieru spokojní.

Čalúnené postele – unikátne postele do trendovej spálne

Čalúnené postele zohľadňujú nielen pohodlie, ale aj estetiku. Ich povrch tvoria rôzne textílie v rozmanitých farbách. Môže ísť o látku i kožu. Vďaka farebnosti dosiahnete v spálni harmóniu s ostatným vybavením a tiež unikátne prostredie. Čalúnené postele sú skvelou voľbou pre tých, ktorí si cenia komfort a zároveň hľadajú posteľ, na ktorej sa dá nielen spať, ale aj oddychovať s pocitom luxusu.

Náš tip: Čalúnené postele sú síce krásne, ale budete sa musieť o ne starať. V čalúnení sa môže zachytávať prach a časom sa poťah zničí. Dajte prednosť čiastočne čalúneným posteliam, v ktorých sa dá vymeniť matrac.

Boxspring postele – pre zdravý spánok a pohodlie

Boxspring postele, známe aj ako kontinentálne postele, sú zložené zo špeciálneho boxspring dreveného podkladu, matracov a vrchného matraca. Tento vrstvený dizajn vyzerá skvele a kvalitné matrace poskytujú výnimočný komfort spania i podporu chrbtici. Boxspring postele sú vhodné pre tých, ktorí hľadajú moderný dizajn spojený s vysokým komfortom spánku.

Náš tip: Boxspring postele sú odolné a stabilné. Kúpte model s možnosťou výmeny matraca. Overte si existenciu úložného priestoru a kvalitu matracov.

Autor: Gabriela Kudláčová – senior copywriter

 

 

Čítané: 1084 x