Rozšírené hľadanie
Štvrtok 9. Máj 2024 |
meniny má Roland

Podnikáte a máte sklad? Myslite na tieto dôležité veci a zabezpečte správne fungovanie vášho skladu

Datum: 25.05.2016

Možno vás hŕba papierov zamestnáva natoľko, že sa nestíhate venovať správnemu fungovaniu skladu. Môže sa stať, že pre množstvo povinností budete musieť niekoho najať na riadenie skladu. Dôležité však je, aby ste mysleli na tieto veci, ktoré vám možno prídu banálne, ale sú veľmi dôležité. Čo to asi bude?

Správne fungovanie elektromotora 

 

Ak poskytujete pre niektorých svojich zamestnancov služobné vozidlo, myslite na to, aby stav elektromotora bol ideálny. Zbytočné zlyhanie elektromotora môže spôsobiť nehodu zamestnanca a tým pádom aj trvalé následky na zdraví. Skúste myslieť aj na túto veľmi podstatnú vec. Dobrý stav služobného vozidla je veľmi dôležitý akonáhle ho dávate do rúk zamestnanca. Preto sa snažte svoje auto pravidelne dávať do servisu, aby sa zistili prípadne chyby, ktoré bude treba v čo najkratšom čase opraviť.

 

Neznečisťujte prostredie

 

Môže sa stať, že váš sklad produkuje množstvo odpadu. Snažte sa myslieť ekologicky a neznečisťujte prostredie, ktoré je už aj tak dosť znečistené. Vaše automobily a stroje v sklade vyzbrojte najnovšími katalyzátormi, ktoré zabránia, aby sa nečistoty dostávali do ovzdušia. Buďte ekologicky mysliacim podnikateľom.

 

Najlepšie otočné a pevné kolieska na vysokozdvižný vozík

 

Ako správny podnikateľ by ste svoje pohľady mali upriamiť na vysokozdvižné vozíky. Je dôležité, aby všetky vysokozdvižné vozíky mali najlepšie pevné kolieska, ktoré im umožnia pohyb po celom areáli skladu. Vysokozdvižné vozíky sú mohutné a práve preto by ste mali hľadať najsilnejšie kolieska, ktoré sa nezlomia pod váhou prenášaného materiálu.

Čítané: 3745 x