Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

10 + 1 tipov na valentínske darčeky

Datum: 09.02.2024

Valentín je sviatok lásky a romantiky, ktorý oslavujú zaľúbené páry po celom svete. Ak chcete svojej polovičke ukázať, ako veľmi ju milujete, určite jej chcete darovať niečo špeciálne a originálne.

10 + 1 tipov na valentínske darčeky

Nie je však vždy ľahké nájsť ten pravý darček, ktorý by vyjadril vaše city a zároveň potešil partnera alebo partnerku. Preto sme pre vás pripravili 10 + 1 tipov na valentínske darčeky, ktoré sú netradičné, zábavné a nezabudnuteľné.

1. Let stíhačkou

Ak chcete svojmu partnerovi dopriať adrenalínový zážitok, ktorý si bude pamätať celý život, darujte mu let stíhačkou. Bude mať možnosť zažiť rýchlosť, akrobaciu a vzrušenie vo vzduchu. Let stíhačkou je ideálny darček pre milovníkov dobrodružstva a výziev.

2. Let rogalom

Partnerka by iste uprednostnila pokojnejší a romantický let. Kúpte jej let rogalom. Rogalo je ľahké lietadlo, ktoré partnerke umožní plachtiť nad krásnou prírodou a obdivovať výhľad z vtáčej perspektívy. Let rogalom je skvelý darček pre milovníčky relaxu a pohody.

3. Fotokniha

Medzi osobné a emotívne darčeky pre dvoch partia fotoknihy so spoločnými fotografiami. Môžete si vybrať z rôznych formátov, dizajnov a motívov, ktoré vám pomôžu vytvoriť jedinečnú a krásnu knihu. Fotokniha je ideálny darček pre milovníkov spomienok a nostalgie.

4. Personalizovaný šperk

Chcete svojej polovičke darovať niečo elegantné a hodnotné? Zvoľte personalizovaný šperk. Môžete nechať vyrobiť náhrdelník, prsteň, náramok alebo náušnice s vašimi menami, iniciálami, dátumom či symbolom. Personalizovaný šperk je ideálny darček pre milovníkov módy a štýlu.

5. Masáž

Praktickým a veľmi obľúbeným darčekom na Valentína je masáž. Môžete si vybrať z rôznych druhov masáží ako napríklad klasická, športová, thajská, čokoládová alebo lávové kamene. Masáž je ideálny darček pre milovníkov wellness a starostlivosti o seba.

6. Kvety

Ak chcete svojej polovičke darovať niečo tradičné a romantické, kúpte jej kvety. Kvetmi vskutku nič nepokazíte, nech sa jedná o akýkoľvek sviatok. Medzi najviac obľúbené patria ruže, tulipány, gerbery a ľalie.

7. Čokoláda

Sladké slová a sladká čokoláda sú skvelá kombinácia.  Pre umocnenie pocitov z tohto darčeka spojte darovanie sladkého pokušenia s návštevou výrobne čokolády a cukroviniek. Čokoláda je ideálny darček pre milovníkov sladkostí a potešenia.

8. Parfum

Vône priťahujú, mámia a povedia o tom druhom vskutku veľa. Ak chcete svojej polovičke darovať niečo voňavé a atraktívne, kúpte jej parfum. Môžete si vybrať z rôznych značiek, typov a vôní.

9. Hodinky

Elegantné a hodnotné hodinky sú skvelým darom pre mužov každého veku. Investícia do hodiniek je dobrou ideou. A môžete si byť isté, že si na vás partner spomenie pri pohľade na zápästie niekoľkokrát denne.

10. Zážitkový poukaz

Ak chcete svojej polovičke darovať niečo zábavné a vzrušujúce, kúpte zážitkový poukaz. Môžete si vybrať z rôznych aktivít ako napríklad jazda na koni, paintball, escape room, bowling, vyhliadkový let, romantický let balónom, paragliding alebo let vetroňom.

11. Láska

Najcennejším darom na Valentína je láska. Povedzte svojej milovanej alebo milovanému, ako veľmi si ceníte prítomnosť a lásku toho druhého. Povedzte si navzájom, ako veľmi sa milujete, pobozkajte sa, prejavte si pozornosť, podporte sa navzájom, poďakujte sa za toho druhého. Láska je najlepší a najkrajší darček nielen na Valentína.

Autor: Gabriela Kudláčová

 

 

 

 

 

Čítané: 819 x