Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Tečúci dym: Unikátny relax vo vašom domove

Datum: 29.01.2024

Terapeutické účinky vôní na psychickú pohodu a dokonca na zmiernenie niektorých ochorení sú už stáročia využívané a odborníkmi potvrdené.

Tečúci dym: Unikátny relax vo vašom domove

Predstavte si, že vplyv arómaterapie umocníte tak, že sa vo vašom domove budete cítiť ako v špičkovom relaxačnom centre. Ako tento stav dosiahnete? Dožičte si pôžitok zo stojanov, ktoré vytvárajú z vonných kužeľov tečúci dym.

Ako vytvoriť efekt tečúceho dymu

Tečúci dym sa dá vytvoriť len za použitia vonných kužeľov. Tečúci dym je efekt vznikajúci po zapálení vonného kužeľa. Ten vytvára dym ťažší ako vzduch. V závislosti od typu keramického stojana preteká dym rôznymi otvormi v stojane a vytvára dojem tečúceho dymu. Tečúci dym je spôsobom, ako dosiahnuť v pohodlí domova relaxáciu, pripraviť sa na meditáciu alebo využiť vplyv vôní na elimináciu rôznych ochorení. Stojany na vonné kužele sú navyše nádhernou dekoráciou, ktorá okrášli každú miestnosť vo vašom dome.

Pozitívne účinky tečúceho dymu

Vyberte si zo zaujímavých dizajnov stojanov na vonné kužele v eshope spiritualnakomnata.sk a užívajte si výhody efektu tečúceho dymu, medzi ktoré patria:

  • Relaxačná atmosféra: pohľad na tečúci dym v keramickom stojane pomáha pri meditácii, stresovej úľave, zlepšovaní nálady a zvyšovaní kreativity.
  • Arómaterapeutické účinky: vyberte si vonné kužele s rozmanitou vôňou a v závislosti od arómy môžete dosiahnuť upokojenie, povzbudenie, očistenie, harmonizáciu alebo stimulácia.
  • Dekoračný predmet: stojany na tečúci dym sú unikátnym dekoratívnym prvkom. Vyrábajú sa v tvare jaskyne, stromov, kanvíc či jazierok. Spolu s prúdom dymu vytvoria vo vašom príbytku príjemnú atmosféru.
  • Bezpečná pomôcka: tečúci dym je ekologický a bezpečný pre zdravie. Neobsahuje chemikálie, parafín a ani vosk.

Tipy na vonné kužele do keramických stojanov

Potrebujete upokojiť myseľ, bojujete s bolesťami hlavy alebo sa cítite bez energie? Na stránkach spiritualnakomnata.sk nájdete vonné kužele s blahodarnými účinkami na vaše zdravie. Napríklad vonné kužele santalové drevo znížia napätie v tele, odbúrajú stres a sú vhodné pre tých, ktorí majú problémy so spánkom. Ak mávate migrény, využite na vytvorenie tečúceho dymu vonné kužele s arómou levandule. Levanduľa je známa tiež tým, že pomáha v boji proti baktériám a mikróbom. Vonné kužele s vôňou pačuli vám po zapálení uvoľnia v mozgu serotonín – hormón šťastia, a podporia psychickú stabilitu. Do spálne odporúčame umiestniť stojan na tečúci dym spolu s vonnými kužeľmi s arómou jazmínu. Jazmín navodí v spálni romantickú atmosféru vďaka afrodiziakálnym účinkom.

Autor: Gabriela Kudláčová – senior copywriter

 

 

 

 

 

Čítané: 653 x