Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián

Kurzy angličtiny

Datum: 29.12.2011

Anglický jazyk je u nás najčastejšou voľbou pri rozhodovaní sa, ktorý cudzí jazyk sa učiť. Niet divu – vo svete globalizácie a internetu často práve znalosť angličtiny otvára brány k lepšiemu zamestnaniu, k informáciám a zábave, k novým priateľom z celého sveta. Ako pri iných cudzích jazykoch, ani pri angličtine však slovenský školský systém nie vždy dovedie žiakov k výbornej znalosti jazyka. Riešením sú špecializované kurzy angličtiny od jazykových škôl a súkromných lektorov.

Aktuálne kurzy anglického jazyka aj iných jazykov zo všetkých slovenských regiónov nájdete na Getskills.com – ak jazykové kurzy naopak poskytujete, môžete po jednoduchej registrácii pridať info o vami poskytovaných kurzoch a jazykových školeniach. Moderné kurzy pre začiatočníkov sú určené pre všetky vekové generácie, pre najmenších sú v ponuke napríklad detské kurzy angličtiny s gitarou alebo dokonca babyangličtina pre deti od 3 mesiacov.

 

Ďaľšie kurzy angličtiny sa väčšinou zameriavajú na konkrétne tématické oblasti – business angličtinu, maturitné témy a príprava na maturitu či štátnice, firemné kurzy, obchodnú konverzáciu a iné profesné témy. Jednotlivé kurzy sú samozrejme triedené podľa stupňa jazykových znalostí na kurzy pre začiatočníkov, mierne pokročilých, stredne pokročilých až po prípravné kurzy na kvalifikačné skúšky. V ponuke nechýbajú ani jazykové tábory pre teenagerov.

Čítané: 752 x