Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián

Jedenásť jazykových škôl v jednej!

Datum: 07.05.2013

Hovorí sa, že koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom. Je to rovnako otrepané ako pravdivé. Jazyky rozširujú obzory. Stará múdrosť sa dá veľmi dobre aplikovať aj na jazykové školy: Koľko jazykov učíš, toľkokrát si jazykovou školou.

 

 

 

Plus Academia je jazykovou školou minimálne jedenásťkrát. Počítajte s nami: kurz angličtiny Bratislava, kurz nemčiny Bratislava, kurz španielčiny Bratislava, kurz talianskeho jazyka a k tomu francúžština, ruština, maďarčina, portugalčina, vietnamčina, čínština a tiež aj slovenčina pre cudzincov.

 

Skutočné veci nemôžu vzniknúť rýchlo. Aj Plus academia sa rozvíjala postupne. Na trh prišla v roku 1997. Začali sme robiť kurzy, ktorých mottom bol individuálny prístup s malými skupinami, od jedného žiaka do piatich. Významné miesto vždy mala slovenčina pre cudzincov a neskôr pribudli ďalšie jazyky.

 

Heslo „minimum žiakov v kurze = maximálna efektivita“ ctíme aj dnes. Sme renomovaná škola s pevným miestom v mape jazykového vzdelávania na Slovensku. Všetci naši lektori majú akademické vzdelanie, sú vyštudovaní pedagógovia. Vďaka našim kvalitám máme ako prví prístup k publikáciám Oxford University Press – najstaršieho vydavateľstva odbornej literatúru na svete.

 

Už od roku 1998 poskytujeme služby aj v oblasti prekladov a tlmočenia. 

Čítané: 980 x