Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola

Bar catering na detskú párty aj firemnú akciu

Datum: 02.06.2011

Keď príde návšteva, vždy sa snažíme hosťom ponúknuť to najlepšie, čo doma máme. Malá priateľská návšteva nijako výrazne nezaťaží náš časový rozvrh a prípravu jedla a pitia ľahko zvládneme vlastnými silami. Čo ak sme poverení prípravou veľkej slávnosti, recepcie či firemnej akcie? Tam už si s kuchárskym umením od mamy nevystačíte. Ponúkame bar catering na akúkoľvek spoločenskú udalosť ale aj na garden party a rodinné oslavy.

Sme profesionálna firma, ktorá prevádzkuje bar catering už viac, ako 6 rokov. Za ten čas sme získali množstvo skúseností s usporadúvaním akcií najrôznejšieho druhu. Náš personál je preškolený, sústavne sa vzdeláva a neustále sa precvičuje v praktických zručnostiach. V oblasti cateringu sledujeme najnovšie svetové trendy a úspešne ich zavádzame do praxe.

Náš bar catering ponúka okrem barmanov, prípravy nápojov a dokonalej obsluhy aj veľkú barmanskú show. Tá obohatí Vašu akciu nevšedným programom. Účastníci akcie si odnesú nezabudnuteľný zážitok, na ktorý budú s radosťou dlho spomínať. Naše cateringové služby dodajú každému podujatiu punc jedinečnosti a originality. Náš bar bude otvorený presne tak dlho, ako budete potrebovať. Vždy sa perfektne prispôsobíme podmienkam daného prostredia.

Čítané: 523 x