Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Skype nie je prežitok – stále je významným komunikátorom

Datum: 16.09.2019

Facebook Messenger, Google Talk, Google Hangout, WhatsApp, Slack, Viber, Talky – rôznych komunikačných nástrojov je skutočne mnoho. Niektoré sú hlavne na telefonovanie (WhatsApp), iné hlavne na písanie (Messenger), niektoré, ako Skype, slúžia plnohodnotne pre oboje.

A bol to práve Skype, ktorý dokázal spopularizovať telefonovanie cez internet.

Píšte a telefonujte cez internet zadarmo

Komunikácia cez internet je dnes samozrejmosťou. Väčšina z nás používa hneď niekoľko komunikátorov, niektoré súkromne, iné pracovne. Pravdou je, že Skype je stále veľmi univerzálny komunikačný nástroj a málokedy sa stretneme s tým, že by protistrana, s ktorou chceme komunikovať, Skype nepoznala vôbec. Ak ho už nemá nainštalovaný, stačí dotyčnému odporučiť, kde nájde Skype download.

Skype je obľúbený komunikátor

Možnosť stiahnuť skype a zaregistrovať sa už využilo viac ako sto miliónov ľudí. Skype inštalácia je zadarmo, rovnako ako všetky štandardné Skype služby – telefonovanie, písanie správ aj zasielanie fotografií či súborov ako súčasť správy.

Skype online môžete mať súčasne na viacerých zariadeniach, napríklad na mobile, tablete a notebooku súčasne. Dnes je dostupný vo viac ako 27 jazykových mutáciách a je stále považovaný za dynamickú komunikačnú platformu vhodnú pre súkromné používanie aj pre komunikáciu v biznis sfére.

K štandardným funkciám pribudli možnosti, ako je prijímanie a odosielanie hovorov aj na mobilné a pevné siete (platená služba), presmerovanie hovorov, konferenčné hovory (znásobenie počtu ľudí v skupine), aj hlasová schránka (voice mail). Takže, sťahuj zadarmo, a pridaj sa!

Nainštalujte si Skype a skypujte

Už nemusíte vo vyhľadávači hľadať „skajp stiahnut“. Stačí kliknúť na tento odkaz, aplikáciu si zdarma stiahnuť, nainštalovať a začať používať. DownloadWik.com, na ktorom odkaz nájdete, je nový web, ktorý ponúka freeware, teda programy zadarmo, aj v slovenskom jazyku. A k tomu tu nájdete mnoho užitočných rád, ktorý software používať, ako si ho nainštalovať a aké sú jeho prednosti.

Čítané: 3586 x