Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Streamovanie zažíva zlatý vek svojho fungovania

Datum: 03.11.2020

Streamovanie prichádza do svojho prime time.Prečo?

Sto ľudí, sto chutí. Môžeme napísať aj 100 spôsobov, ako tráviť čas doma, ale aj tak sa nájdu ľudia, ktorí jednoducho budú robiť niečo iné.

V tomto texte sa ale nebudeme zamýšľať nad tým, aké máte možnosti na trávenie času doma. Zameriame sa predovšetkým na streamovanie a online priestor, pretože práve tieto faktory začínajú byť vo fungovaní ľudí priam kľúčové. Aj vo vašom domove máte veľa možností, čo môžete robiť a ako čas dobre stráviť. My si povieme hlavne o streamovaní a rôznych jeho druhoch, plus o online možnostiach, ktoré môžete využívať, aby ste čas strávili tak, ako si prajete vy. 

Môžete si vyslovene vybrať, čo budete robiť. Ono, streamovanie je veľmi široká škála obsahu. Týka sa to služieb, kde pozeráte filmy a seriály, taktiež spoločností, ktoré streamujú športové zápasy, pričom populárne sú hlavne futbal, hokej, basketbal či motoristické športy ako F1. Streamujú sa taktiež rôzne hry či iné zábavky, ktoré sledujú tisíce ľudí. Môžete sa naučiť nový jazyk, stačí pozerať dostatok seriálov s titulkami. Dobrým príkladom je španielsky seriál La Casa de Papel, alebo ak chcete Money Heist. Originál je v španielčine, dabing je v angličtine a v rôznych iných jazykoch, pričom môžete si k tomu zvoliť titulky podľa vlastného zvolenia. To je na učenie nového jazyka priam ideálne. 

Keď si zoberieme trh so službami, kde môžeme pozerať filmy a seriály, na um nám prichádza predovšetkým Netflix. Tejto spoločnosti zdatne sekunduje HBO Go, pričom v konečnom dôsledku je to vždy o tom, kto ponúka to, čo chcete vidieť. Nie je to totiž tak, že spektrum ponúkaného je u oboch rovnaké. Samozrejme, netreba zabúdať ani streamovanie od Amazonu, ktoré sa, predovšetkým v poslednom období výrazne posúva vpred. Dôležité je, že trh je bohatý, pričom pre niektorých je možno až presýtený. Treba uznať, že kedysi ľudia nemali toľko možností, pričom tento, povedzme to priemysel, nabral na sile. Ono, pozitívom pre ľudí je, že si môžu vybrať. Možnosť voľby je podstatnejšia ako by ste si možno mysleli. 

Potom tu máme videohry. Videohry rôzneho druhu, každého baví niečo iné alebo rôzne online hry či online služby. Výhodou online priestoru oproti konzolám je, že si nemusíte nič sťahovať. Stačí vám spoľahlivý internet a prehliadač, cez ktorý sa dostanete, kam chcete. Niekto vyhľadáva stávkovanie na športové zápasy, ak je športovým priaznivcom a sleduje dianie, môže to priniesť zaujímavé peniaze. Niekto má naopak rád kasína, ktorých online možnosti sa posunuli v posledných rokoch veľmi dopredu. Kasína ponúkajú na svojich online platformách množstvo možností, pričom ak ste náročný, tak si naozaj máte z čoho vybrať. Je to pestré, je to prepracované do detailov a je to vytvorené spôsobom, aby vás to oslovilo. Príkladom je aj Royal Vegas online casino, kde si ľudia môžu vyskúšať rôzne hry, nájsť to, čo ich bude zaujímať najviac a pritom ostať aj niekoľko hodín. Bonusy a rôzne výhody sú taktiež súčasťou tohto rozvíjajúceho sa priemyslu.  Podobné to je aj s online hrami, nemusíte si nič sťahovať, pričom môžete hrať prakticky čokoľvek - akčné, športové či arkády. Každý si príde na svoje. 

Ono, nie nadarmo sa hovorí, že aby ste mohli byť vo svojom živote spokojní, musíte mať vytvorené akési útočisko, kde sa budete cítiť dobre po všetkých stránkach. Takýmto útočiskom by mal byť váš domov, pretože s výnimkou práce trávite najviac času práve tam. A preto je dobré si uvedomiť význam streamovania. Keď zapnete svoj mobil alebo notebook, dostanete sa do sveta, kde sú možnosti prakticky neobmedzené. A to je pre mnohých lákadlo. Streamuje aj veľké množstvo osobností, či už zo sveta šoubiznisu (aj toho slovenského) alebo zo sveta športu či gamingu. Skutočne je to len o tom, aby ste si našli v tomto "priemysle" svoju cestu a držali sa jej. Uvidíte, že to neoľutujete.

 

Čítané: 3463 x