Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Ako prilákať motýle do vašej záhradky

22.04.2024 07:15  O tom, aké dôležité je prilákať hmyz do vašej záhrady, aby vám všetko pekne kvitlo, sme si už písali. Hmyzie hotely si môžete zakúpiť v každom hobbymarkete, alebo sa ho môžete pokúsiť vyrobiť, keď budete mať s deťmi voľné popoludnie, ale nebudete sa chcieť púšťať do náročnejšieho záhradného projektu ... Čítané: (3)

Matrac a zdravie chrbta idú ruka v ruke dohromady. Neničíte si oboje?

19.05.2024 04:15  O tom, že matrac, na ktorom spíte, priamo ovplyvňuje zdravie vášho pohybového aparátu a dokonca aj vašu náladu hneď ráno, boli napísané stovky článkov. Takže už viete, že musíte mať kvalitný rošt a matrac, aby ste si neničili svoj chrbát, ale viete, ako zaobchádzať s matracom, aby vám dlho vydržal ... Čítané: (1)

Záhradkárčíte? Vyhnite sa začiatočníckym chybám

19.05.2024 04:15  Záhradkárčenie je opäť čím ďalej obľúbenejším koníčkom. Skôr než si vyhrniete rukávy a pustíte sa do práce, prečítajte si náš článok, ktorý vám poradí, akým začiatočníckym chybám sa vyhnúť, aby ste si skôr prácu neprirobili, alebo samou horlivou starostlivosťou o rastliny neprišli. Záhradkárčenie ... Čítané: (1)

Viete, na čo použiť valček na chlpy?

19.05.2024 04:15  Ak máte chlpatého domáceho maznáčika, je valček na odchlpenie oblečenia vašim každodenným spoločníkom. Vedeli ste, že tento obyčajný valček má viacero spôsobov použitia? Čo majú spoločné chlpy, omrvinky a prach? Sú to malé častice, ktoré sa nedajú poriadne pozametať a pozbierať. A práve s nimi vám ... Čítané: (1)

Ako pripraviť záhradu na leto

19.05.2024 04:15  Jar máme v plnom prúde a je najvyšší čas sa postarať o záhradu tak, aby v lete bolo všetko hotové a my sme sa na záhradu chodili len slniť, kúpať v bazéne a odpočívať. Pýtate sa, ako pripraviť záhradu na leto? Nebojte sa, ak nie ste profesionálnym záhradníkom, vďaka našim tipom budete mať záhradu ... Čítané: (1)

Viete, kde môžete kúpiť nielen psie búdy, ale aj domčeky pre mačky?

19.05.2024 04:15  Je celkom bežné, že kupujeme našim psím miláčikom psie búdy. Môžeme ich kúpiť v mnohých veľkostiach, z rôznych materiálov, podľa veľkosti, ktorá sa väčšinou vzťahuje na veľkosť plemena psa, a potom sa na to viaže aj cena búdy. Možno ste sa už stretli aj s domčekmi pre mačky, ale možno ste sa s týmto ... Čítané: (1)

Je naozaj potrebné prevárať, či dokonca filtrovať vodu z kohútika?

19.05.2024 04:15  V dnešnej dobe sa ľudia naozaj starajú o svoje zdravie, užívajú suplementy, snažia sa jesť zdravo a tiež sa starajú o pitný režim. Nie je teda divné, že sa výrobcovia predbiehajú v tom, kto im dodá tú najlepšiu kanvicu na filtrovanie vody, či prístroj na výrobu vody s bublinkami. Je to potrebné? Z ... Čítané: (1)

Výsadba jarných cibuľovín

19.05.2024 04:15  Máloktoré kvety sú tak späté s jarou ako práve cibuľoviny. Kto by nemiloval nežnú krásu hyacintov? Výsadba cibuľovín vám pomôže skrátiť čas pri čakaní na skutočnú jar. Hyacint Cibuľoviny v kvetináčoch Cibuľoviny si môžete zasadiť aj doma, do kvetináčov. Bývajú skvelou dekoráciou na jedálenský st ... Čítané: (1)

Záhradný stan je najlacnejšie riešenie altánku

19.05.2024 04:15  Akákoľvek záhrada si zaslúži zastrešiť. Lenže vybudovať trvalé zastrešenie je drahé, organizačne náročné, a dokonca pre nás nemusí byť tým najvhodnejším riešením. Skúste ísť na vec inak. Nožnicové stany Je jedno, či máte malú záhradku vedľa bytovej novostavby u svojho prízemného bytu, alebo záhrad ... Čítané: (1)

Ako zo svojej umývačky vyťažiť maximum?

19.05.2024 04:15  Umývačka riadu patrí k najmilovanejším spotrebičom. Vďaka nej nám odpadá nekonečné plákanie rúk v dreze a umývanie riadu. Umývačka však patrí k energeticky náročným spotrebičom. Aby spotrebovávala optimálne množstvo energie, vody a zároveň aj dokonale umyla riad, musíte sa o ňu riadne starať. Aj n ... Čítané: (1)

Existujú zbytočné úpravy a opravy domov, vďaka ktorým len vyhadzujete peniaze?

19.05.2024 04:15  Máte svoj vysnívaný dom a starostlivo sa oň staráte. Každú sezónu sa snažíte o niečo málo ho vylepšiť, aby sa vám bývalo lepšie. Mnohí sa snažia neustálymi úpravami a prerábkami tiež zvyšovať predajnú cenu domu, ak vedia, že ich dom nie je ich posledným bydliskom. Niektoré úpravy a opravy však iba ... Čítané: (1)

Prečo príliš veľa bytových doplnkov vyzerá ako neporiadok?

18.05.2024 08:30  V dnešnej dobe minimalistických bytov a domov, sa väčšina z nás oslobodila od vystavovania nadmerného množstva bytových doplnkov. Máme menej suvenírov, vázičiek, sošiek, obrazov. Často sa však stane, že dostaneme na Vianoce, alebo iné príležitosti nejakú tú dekoráciu a je nám ľúto, že ju nevystavíme ... Čítané: (1)

Ako na jeseň zútulniť svoje obydlie?

17.05.2024 02:00  Jeseň je čas, kedy chodí príroda spať a my by sme mali tiež spomaliť. Častejšie sa zababušiť s čajom do deky, pustiť si obľúbený film, prečítať si knihu, zapáliť krb, alebo aspoň sviečky. Relaxáciu vám môže prekaziť neporiadok okolo vás. Nikto nemôže pokojne odpočívať, keď sa okolo neho nachádzajú s ... Čítané: (1)

Televízor do spálne patrí?

17.05.2024 02:00  Preč sú tie doby, kedy sa televízor nachádzal iba v obývacej izbe a schádzala sa pri ňom celá rodina. Teraz, vďaka ich dostupnosti, často nájdeme televízory aj v detských izbách a spálňach. Deti uvítajú televízor na rozprávky, keď sú choré a musia ležať v izbe. A my dospelí si tiež radi pozrieme vyd ... Čítané: (1)

Ako opticky rozžiariť kuchyňu, pokiaľ je tam málo prirodzeného svetla

17.05.2024 02:00  Pokiaľ máte klasický panelákový byt, väčšinou sa pri ich výstavbe nemyslelo na to, aby bolo v kuchyni dostatok prirodzeného svetla. Dokonca množstvo bytov má kuchynskú linku situované skôr bokom do chodby, takže pri každom varení musíte svietiť. Navyše, aj keď je taká kuchynská linka uprataná, pou ... Čítané: (1)