Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida
Vianočné dekorácie pre rok 2011 - nové zimné trendy

08.05.2024 02:45  Vianočné sviatky sa rýchlo blížia, nákupné centrá už ozdobuje imelo a strieborné zvončeky a ľudia začínajú nakupovať darčeky pre svojich najbližších. Rovnako tak, ako si celoročne zdobíme obývacie izby či jedálne voňavými kvetmi, vystavujeme foto rámčeky priateľov a rodiny, na steny vešiame obrazy a ... Čítané: (1)

Vianočné dekorácie pre rok 2010

08.05.2024 02:45  Vyzdobiť dom či byt vo vianočnom štýle nie je povinnosť, ale skôr milá príležitosť. Okrem zdobenia vianočného stromčeka sa môžeme podobným spôsobom realizovať prakticky kdekoľvek po byte. Drobné aj rozmerné dekorácie vnesú do interiéru vianočnú náladu a navodia pohodovú a veselú atmosféru. Drobnost ... Čítané: (1)

Adventné vence domácej výroby

08.05.2024 02:45  Pre mnohých je adventný veniec to, čo pripomína príchod sviatkov vianočných, obdobie stretávania s rodinou a priateľmi, dobou jedinečných chutí a vôní či detskej nedočkavosti a radosti. Obstaranie dokonalého venca však nie je nič zložité. A to aj v prípade, že sa rozhodnete pre jeho výrobu. Materiá ... Čítané: (1)

Vyrábame ozdoby na vianočný stromček

08.05.2024 02:45  Zdobenie vianočného stromčeka prináša radosť deťom aj dospelým. Často sa táto činnosť stáva rodinnou tradíciou a jedným z okamihov, kedy je celá rodina pohromade. Prečo spoločne nezačať už skôr a nepripraviť si na stromček vlastné originálne ozdoby? Fantázia nepozná medze Na prvý pohľad môže taká ... Čítané: (1)

Vyrobte si adventný veniec

08.05.2024 02:45  Doba Vianoc a predovšetkým adventu sa rýchlo blíži. Sviatky vianočné je najlepšie prežiť v pokoji a v pohode, čo sa dá jedine tak, že sa na ne budeme priebežne pripravovať. Čo sa adventu týka, je to skvelý čas na to, aby sme zapojili aj svoju kreatívnu zručnú stránku a namiesto obyčajného kupovaného ... Čítané: (1)

Prestierame vianočný stôl

08.05.2024 02:45  Vianočné obdobie je veľmi pozitívne vďaka jednému faktu – domovy sú vždy plné dobrého jedla a všetko vrcholí slávnostnou štedrovečernou večerou, pri ktorej sa zíde celá rodina. Ako sa na ten radostný okamih čo najlepšie pripraviť? Tento článok poskytne rady, ako si ušetriť prácu a tipy pre nádherne ... Čítané: (1)

Originálne vianočné dekorácie

08.05.2024 02:45  Vianočne vyzdobený byt nám bude robiť radosť v priebehu celých vianočných sviatkov. Pekné dekorácie byt oživia a prinesú príjemnú sviatočnú atmosféru. Vianoce sú obvykle jedným z najšťastnejších sviatkov, preto by sme si na ich prípravách mali dať obzvlášť záležať. Ozdobte si parapetu! Ak máme v b ... Čítané: (1)

All-inclusive hotel u vás na záhrade?

08.05.2024 02:45  Aj u vás na záhrade môže počas jedného popoludnia vyrásť all-inclusive hotel. Neveríte? Samozrejme tým nemyslíme, aby ste svoju záhradu prenajímali turistom. Najnovšie trendy velia návrat k prírode, a k ohľaduplnosti k jej obyvateľom. Rovnako tak, ako keď nenakupujete pečivo a zeleninu do plastových ... Čítané: (1)

Chcete, aby vám vydržali rezané kvety čo najdlhšie čerstvé? My vieme ako na to!

08.05.2024 02:45  V poslednom čase sa roztrhlo vrece so službou doručovania kytíc, či už to je najznámejšia Florea, alebo niektoré menšie spoločnosti, každej žene – dcére, matke, manželke, priateľke, ale aj tetuške, či babičke urobí obrovskú radosť, keď pri jej dverách zazvoní kuriér a dovezie veľký pugét. Ak máte do ... Čítané: (1)

Otvorená či uzavretá bunková štruktúra. Poznáte rozdiel? 

08.05.2024 02:45  Plánujete stavbu nového domčeka pre svoju rodinu, prípadne ste sa rozhodli odhlučniť byt vašich rodičov pre ich väčší pokoj. Zhromažďujete informácie o moderných technológiách a padnú vám do oka striekané peny. Zrazu sa strácate – jedni hovoria o tvrdej a mäkkej pene, iní riešia bunkové štruktúry. N ... Čítané: (1)

Ozdoby na vianočný stromček v mnohých variáciách

08.05.2024 02:45  Niekoľko dní pred Štedrým večerom príde ten správny čas na to, slávnostne ozdobiť vianočný stromček. K tomuto úkonu pristupuje každý trochu inak. Je až neuveriteľné, koľko rôznych štýlov ozdôb na stromček existuje. Či už dávame prednosť klasike, tradíciám, jednoduchosti či modernosti, nie je dôvod, ... Čítané: (1)

Prach a roztoče sú najväčšími nepriateľmi domácej pohody

08.05.2024 02:45  V závislosti od toho, kde sa nachádza váš domov, sa u vás viac či menej objavuje prach. Na samote pri lese budete mať menej prachu v domácnosti, než v meste pri frekventovanej ceste. Prach, peľ a roztoče dokážu sťažiť upratovanie, ale aj váš pobyt doma, pokiaľ máte alergie. Teraz na jar sa alergic ... Čítané: (1)

Produkty do domácnosti, ktoré sa zídu aj vám

08.05.2024 02:45  Chystáte sa na nákup produktov do domácnosti, no neviete, aké by ste si mali zaobstarať? V takej situácii ste tu určite správne, pretože vám prinášame tipy a odporúčania na produkty, ktoré sa vám v domácnosti jednoducho zídu. Ako často upratujete v domácnosti a robíte túto činnosť radi? Ak nie, u ... Čítané: (1)

Vianočné textilné dekorácie

08.05.2024 02:45  V čase predvianočnom hľadáme takmer všetci možnosti, ako si spríjemniť domáce prostredie, ako ho ozdobiť a vykúzliť tú správnu vianočnú atmosféru. Dekorácií je na trhu obrovské množstvo, sami si môžeme jednoducho vytvoriť vlastné umelecké dielka. Iste narazíme aj na dekorácie z textilu, ktoré môžu b ... Čítané: (1)

Ako si vybrať stavebný pozemok

08.05.2024 02:45  Ceny nájmu sa začnú zase zvyšovať, byty v panelových domoch stoja skoro rovnako ako novostavby a vy premýšľate, že si postavíte svoj domček, než denne nad hlavou počúvať dupajúcich susedov? Viete, ale ako si vybrať stavebný pozemok? Už pred kúpou pozemku by ste mali mať jasno, či chcete stavať mur ... Čítané: (1)