Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Peter Cmorik oslavuje 44 rokov retrospektívnou piesňou To boli časy. Pozrite si videoklip

31.03.2024 20:45 Po úspešnom albume Guitardisco je Peter Cmorik pri chuti a na september 2024 ohlasuje ďalšiu dlhohrajúcu nahrávku.  Prvá lastovička Nič sa nezmení je na svete už od jesene a po nej si na svoje 44. narodeniny nadelil nový singel To boli časy.

THROWBACK Takto Sima so Separom upratali hejterov: Pamätáš si túto spoluprácu?

31.03.2024 20:45 #Spev alebo rap? Zvláda s absolútnym prehľadom oboje, ale aj napriek tomu je samozrejme Sima svojim verným fanúšikom zafixovaná v pamäti najmä ako speváčka. Dnes sme sa pre teba však rozhodli pripraviť throwback, v ktorom nám naplno ukázala, že zvláda aj rýchle rapácie.

Krehké navonok, divoké vo vnútri: Zuzana Smatanová a Sima Magušinová predstavujú duet Duše divoké

31.03.2024 00:00 Po skladbe Prichádza pokoj, predstavuje speváčka Sima Magušinová ďalšiu novinku z pripravovaného albumu. Spolu so Zuzkou Smatanovou naspievali duet Duše divoké.

REBRÍČEK Toto je TOP 10 absolútne najpredávanejších albumov od Kanyeho

30.03.2024 13:00 Ak nám niekto povie meno Kanye West , tak je viacmenej jasné, že ide o záruku kvality.

Billy Barman vydali album Galéria duševného zdravia. Sprevádza ho nový klip plný erotických scén

30.03.2024 02:00 Nový album kapely Billy Barman je zrkadlom doby, ktorú žijeme. Obsahuje jedenásť skladieb vrátane aktuálneho singla Hory medzi nami. Pieseň o pochybnostiach vo vzťahu sprevádza prekvapivo odvážny videoklip režiséra Juraja Mráza, v ktorom sa za zobrazenou vášňou a nahotou skrýva hlbšia myšlienka.

Uži si jar s Disney Plus: Čaká ťa nová séria Zlej krvi, animovaný seriál Iwájú a mnoho iného

29.03.2024 15:00 #Hovorí sa, že s príchodom jari prichádza aj jarná únava. Pokiaľ si niečo také v týchto dňoch postrehol aj ty, nezúfaj. S Disney+ sa nielenže vyhneš jarnej únave, no dočkáš sa aj niekoľkých kvalitných filmových zážitkov.

Legendárny Lemmy Kilmister "ožije" na tohtoročnom Topfeste

28.03.2024 18:00 Frontman skupiny Motörhead Lemmy Kilmister bol skutočnou legendou rock&rollu s obrovským zástupom fanúšikov. Po jeho smrti vznikla veľká diera, ktorú aspoň čiastočne zapĺňa dlhoročný gitarista skupiny Motörhead Phil Campbell. Rok po Lemmyho náhlom odchode založil kapelu Phil Campbell and The Bastard Sons, s ktorou hrá aj nesmrteľné hity Motörhead.

Ronie prichádza s novou piesňou a videom: Je divoké rovnako ako sama speváčka

28.03.2024 18:00 #Len nedávno pokrstila speváčka Ronie svoj prvý hudobný album „Roniemoon“. Ten je nielen hudobne, ale aj vizuálne silný, motivačný, nostalgický, romantický a najmä divoký – presne, ako samotná speváčka. Práve divokosť pretavila do novej skladby

Slovenská speváčka je na titulnej stránke najznámejšieho britského hudobného magazínu!

27.03.2024 21:45 Mladá slovenská speváčka a autorka Karin Ann od začiatku svojej kariéry pravidelne dokazuje, že aj umelci a umelkyne zo Slovenska môžu zaujať v medzinárodnej konkurencii. Články o jej tvorbe sa pravidelne objavujú v zahraničných médiách, jej skladby počuť vo vysielaní rádií aj na najsilnejších hudobných trhoch sveta a podľa zoznamu jej doteraz odohraných koncertov by ste ani nezistili, že ide o slovenskú umelkyňu.

Slovenská národná galéria otvára dve výstavy v Premostení: Odkazujú na búrlivé 60. roky

27.03.2024 21:45 BRATISLAVA - Slovenská národná galéria sprístupní vo štvrtok nové výstavy Umenie, ktoré zostalo a U.F.O. Umenie fantastického odhmotnenia. Obe predstavujú umenie 60. rokov 20. storočia a rôzne aspekty búrlivej éry s presahom aj do súčasnosti. Ich umiestnenie je tiež odkazom na 60. roky, v ktorých sa zrodila myšlienka Premostenia.

Kto je Ambika Mod? Žiari v seriáli na Netflixe, takmer si nechala ujsť prelomovú rolu svojej kariéry

27.03.2024 21:45 #Nadaná herečka sa dostala do povedomia vďaka minisérii od Netflixu – Jeden deň , ktorá divákov emocionálne rozdrvila a mnohých priviedla až k slzám. Spoznaj zákulisie skutočného života hlavnej hrdinky z obrazovky.

No Name a Nocadeň na úvod turné zažili dva odlišné večery. Spoločnými silami očarili Košice aj Bratislavu

27.03.2024 00:20 Dve silné koncertné kapely vyrazili minulý týždeň na spoločné česko-slovenské turné. Odštartovali ho 21. marca v rodných Košiciach a o dva dni neskôr sa presunuli do Bratislavy. My sme pre vás zmapovali obe zastávky slovenskej časti turné. Reportáž z Bratislavy pripravila Miroslava Rabčanová, mierne odlišnú atmosféru v Košiciach zase zhrnul Laco Ontko. V apríli sa No Name a Nocadeň, spolu s hosťujúcou kapelou Botox, presúvajú do Čiech.

Český TikTok žije novým trendom: Inšpirovala ho známa reality show

26.03.2024 13:00 #Náklady na život sú extrémne vysoké, doba je náročná a financie mnohým veľmi chýbajú. To, čo si kedysi poznal len z reality shows, možno poznáš aj na vlastnej koži. Minimálny budget na prežitie nasledujúceho dňa, neschopnosť vytvoriť si finančnú rezervu, neustále útrapy s rozdelením peňazí.

THROWBACK Keď sa Momo postavil za Haha Crew: Na tomto tracku mu chrbát kryje Samey

25.03.2024 16:15 Dlho sme rozmýšľali, akej skladbe dáme priestor, pretože ver či nie, aj viacerí z vás nám píšu návrhy a nie jednoduché vybrať len jeden.

Orphaned Land k nám prídu opäť šíriť mier už túto jeseň

24.03.2024 20:00 Odkedy sa u nás naposledy predstavili izraelskí Orphaned Land, ubehlo už viac ako šesť rokov. Medzitým kapela oslávila krásne 30. výročie existencie. Teraz je to už 33 rokov od jej vzniku a zároveň je tento rok 20. výročie prelomového albumu Mabool.