Rozšírené hľadanie
Streda 29. Máj 2024 |
meniny má Vilma
Odborníčka odhalila, čo znamenajú jednotlivé sfarbenia vášho moču: Pozor hlavne na to prvé!

29.02.2024 19:15 LONDÝN - Sledovanie sfarbenie vášho moču je dôležité, pretože farba dokáže veľa napovedať o vašom všeobecnom zdraví. Odborníčka prezradila, čo jednotlivé bežné sfarbenia moču signalizujú. Kým v niektorých prípadoch za to môžu potraviny, v iných to môže byť symptómom vážneho ochorenia.

Šokujúce odhalenie o Sillicon Valley: Sexuálne večierky a drogy v práci! Muskovo správanie vyvoláva obavy

29.02.2024 19:15 KALIFORNIA – Od Elona Muska, ktorý fajčil marihuanu v podcaste Joea Rogana, až po Steva Jobsa fušujúceho do psychedelík, Silicone Valley nie je výnimkou ani v oblasti užívania drog. Správa však odhalila, do akej miery sa nezákonné a legálne užívanie látok rozmohlo v technologickom svete.

Z nového zvukového záznamu z ponorky Titan vám naskočí husia koža: Veď to mohli byť... Preboha!

29.02.2024 19:15 LONDÝN – Doteraz nezverejnený zvukový záznam z ponorky Titan, ktorá implodovala minulé leto, bol zverejnený ako súčasť nového dokumentu názvom „The Titan Sub Disaster: Minute by Minute“. Ten sa na obrazovkách britského televízneho kanála Channel 5 objaví už o pár dní.

Viete, čo by sa stalo, keby tohtoročný február nemal o deň naviac? Katastrofálne následky, čítajte!

29.02.2024 09:15 BIRMINGHAM – Na svete je asi päť miliónov ľudí, ktorí sa narodili 29. februára, teda v deň, ktorý máme v kalendároch iba počas priestupných rokov. Napriek tomu, že mnohí si dlhší február ani len nevšimnú, deň navyše je veľmi dôležitý, upozorňuje odborník.

Milionárka prezradila ŠTYRI zastarané finančné tipy, ktorými by sa mladí nemali riadiť: Nerobte tieto chyby!

29.02.2024 09:15 MIAMI - Vivian Tuová zarobila svoj prvý milión na Wall Street, no rýchlo si uvedomila, že rady v oblasti financií, ktoré mladí ľudia počúvajú, sú zastarané. Podelila sa preto o niektoré z nich a vysvetlila, prečo už neplatí to, čomu verili generácie pred nami.

Blondínka nemôže spávať so svojím partnerom: Kvôli nezvyčajnej alergii zažíva pri sexe hotovú agóniu

28.02.2024 23:15 MINNESOTA - Tridsaťštyriročná Allison Tennysonová z Minnesoty zverejnila detaily o útrapách intímneho života s jej partnerom. Alergie, ktorými trpí, jej totiž neumožňujú užívať si sex. Bezradná mladá žena je zároveň kvôli týmto problémom vystavená obrovským komplikáciám s otehotnením.

Bolia vás oči z dlhého sedenia pred obrazovkami? Lekár sa podelil o jednoduchý cvik: Funguje okamžite!

28.02.2024 23:15 KALIFORNIA - V modernom svete, v ktorom žijeme, takmer všetci denne trávime veľa hodín pred obrazovkami. Ak vás kvôli tomu trápia problémy so zrakom, odborníci majú dobrú správu. Konečne prišli na to, ako predchádzať bolestiam očí.

Muž ukázal hrôzostrašného spolupasažiera vo svojom aute: Šokujúce VIDEO, okamžite by ste ušli!

28.02.2024 23:15 NOWRA - Vo vašom aute môže žiť viacero živočíchov a ani o tom nemusíte vedieť. Pravdepodobne to bude hmyz či pavúky, ako to je v prípade tohto Austrálčana. Ten má vo svojom aute hrôzostrašného návštevníka. O šokujúce zábery sa len pred pár dňami podelil na TikToku.

Záhada lode, ktorá zmizla s celou posádkou, je po 120 rokoch vyriešená: Neuveriteľné zábery vraku

28.02.2024 13:15 NOVÝ JUŽNÝ WALES - Pozostatky parníka, ktorý zmizol pri pobreží Austrálie v roku 1904, našli takmer po 120 rokoch bádatelia, ktorí vykonávali podmorský prieskum. Záhada, ktorá sa skrývala pod hladinou mora viac ako storočie, bola konečne vyriešená a podarilo sa to vďaka náhode.

Matematická úloha pre žiakov druhej triedy potrápila aj dospelých: Vyriešiť ju je takmer nemožné, aha!

28.02.2024 13:15 LONDÝN - Či už ste fanúšikom matematiky alebo nie, pri niektorých príkladoch pre žiakov základných škôl sa možno poriadne zapotíte. Príkladom je aj matematická úloha, o ktorú sa na Reddite podelila jedna zo zúfalých mamičiek. Mnohí úlohu na sociálnej sieti označili za neriešiteľnú.

Doposiaľ najvernejšia simulácia ukazuje, čo zažíva človek so schizofréniou: Strašidelné, pozrite na to!

28.02.2024 13:15 USA – Ak ste niekedy premýšľali o tom, čo zažíva človek so schizofréniou, simulácia publikovaná na YouTube vám môže dať odpovede. V komentároch sa vyjadrilo aj niekoľko ľudí trpiacich schizofréniou, ktorí uviedli, že je to doposiaľ najvernejšie zobrazenie života s týmto duševných ochorením.

Žena vydatá za zombie bábiku sa zosobášila aj s mimozemskou figúrkou: Majú spolu desať detí, čistý bizár!

28.02.2024 03:45 MASSACHUSETTS - Dvadsaťštyriročná Felicity sa pred štyrmi rokmi vydala za bábiku zombie. Američanke sa zrejme táto udalosť veľmi páčila, pretože si sobášny obrad po niekoľkých rokoch opäť zopakovala. Slávnostnú ceremóniu naplánovala na Valentína.

Vedec podstúpil bizarný experiment: Poštípalo ho takmer 80 druhov hmyzu, TOTO uštipnutie vraj bolí najviac!

27.02.2024 18:00 WISCONSIN - Entomológ Justin Schmidt realizoval zaujímavý experiment. Nechal sa totiž uštipnúť viacerými druhmi hmyzu, aby na vlastnej koži zistil, ktoré bodnutie bolo najbolestivejšie. Po tom najbolestivejšom sa vážne zamyslel nad tým, prečo vôbec s takýmto testovaním začal.

Mužovi sa prehrieval počítač, keď ho rozobral, zostal v šoku: Pozrite, akých votrelcov tam našiel!

27.02.2024 18:00 USA – Existuje množstvo vecí, ktoré sa môžu pokaziť v počítači, ale toto by ste určite nečakali. Jeden muž sa rozhodol rozobrať svoj stolový počítač, pretože sa mu nezvyčajne prehrieval. Keď uvidel, čo sa ukrýva v jeho vnútri, zostal v šoku.

Dráma na palube lietadla: Opitý pasažier hlavou zaútočil na člena personálu, šialené VIDEO! To muselo bolieť

27.02.2024 18:00 ISLAMABAD – Na Instagram sa dostalo šokujúce video, v ktorom jeden z cestujúcich na palube lietadla spoločnosti Emirates hlavou zaútočil na člena palubného personálu. Ten agresívneho muža okamžite spacifikoval a pripútal k sedadlu. Celý incident sledovali vydesení spolucestujúci.