Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika
Muž uviazol v obávanej jaskyni: Nasledovalo 25 hodín hrôzy, z posledných chvíľ jeho života mrazí!

31.03.2024 16:49 UTAH – Keď sa dvadsaťšesťročný John Edward Jones v novembri 2009 vybral na výlet do slávnej jaskyne Nutty Putty v Utahu, nečakal, že sa stane mestskou legendou. Jeho telo zostalo visieť dole hlavou v desivo malej pukline.

Pri čistení chladničky určite zabúdate na skrytý malý otvor: Je plný špiny a slizu, tu ho nájdete!

31.03.2024 16:49 LONDÝN – Nezáleží na tom, ako dôkladne čistíte svoju chladničku, existuje jedno miesto, na ktoré pravdepodobne zabúdate. Upozornila naň britská influencerka, ktorá svojím videom na TikToku vydesila ľudí.

Žena sa chcela uistiť, že ju jej manžel nikdy nepodvedie: Pozrite, čo mu nainštalovala do auta!

31.03.2024 16:49 USA – Štyridsaťjedenročný hudobník Derek Morris tvrdí, že jeho manželka trávi príliš veľa času na Amazone. Nedávno sa o tom presvedčil po tom, čo chcel nastúpiť do svojho auta. Keď otvoril dvere, zistil, že jeho manželka mu do vozidla nainštalovala podlahový projektov s jej podobizňou.

Z poslednej FOTO pasažierov vám stuhne krv v žilách: Takto vyzeral moment pred najsmrteľnejšou leteckou haváriou

31.03.2024 07:01 TOKIO – Na sociálnej sieti sa objavila posledná fotografia, ktorú jeden z pasažierov urobil pred pádom lietadla spoločnosti Japan Air Lines. Zarážajúce je aj to, že počet obetí tejto strašnej leteckej katastrofy, ktorá si vyžiadala viac ako 500 životov, sa mohol výrazne znížiť, nebyť dvoch tragických chýb.

Blondínka má hlavu v smútku, prišla o svadobné šaty za vyše tisíc eur: Snúbenec ich položil na... To nie!

31.03.2024 07:01 ADELAIDE – Nad roztržitým ženíchom sa vznáša oblak skazy po tom, čo omylom stratil svadobné šaty svojej budúcej nevesty za viac ako tisíc eur. Položil ich na strechu svojho auta, no zabudol na ne. Jeho nastávajúca zúfalo pátra po svojich vysnívaných šatách.

Žena žila tri roky v novom dome, keď narazila na šokujúci objav: Neuveríte, čo sa skrývalo za skriňou!

30.03.2024 19:32 MUSKEGON – Každý, kto vyrastal pri sledovaní a čítaní knihy Narnie, určite sníval o dni, keď zistí, že sa môže cez svoju skriňu dostať na iné miesto. Práve takáto predstava sa naplnila jednej žene, ktorá objavila celú izbu skrývajúcu sa za skriňou.

Zlá správa pre milovníkov vína: Tieto obľúbené klasiky môžu byť už čoskoro minulosťou! Smutný dôvod

30.03.2024 19:32 NEW YORK – Najnovšie zistenia zarmútili najmä milovníkov vína. Ako sa ukázalo, kvôli stúpajúcim globálnym teplotám hrozí, že sa budeme musieť navždy rozlúčiť s obľúbenými klasikami, ako je chardonnay či sauvignon blanc. Predpovede odborníkov sú skutočne alarmujúce.

Zákerná optická ilúzia privádza ľudí do zúfalstva: Vidíte tam to, čo máte? Ani jedno z toho!

30.03.2024 19:32 ONTARIO - Optická ilúzia zverejnená na sociálnej sieti údajne dokáže odhaliť, či máte viac vyvinutú ľavú alebo pravú hemisféru. Zistiť by ste to mali podľa zvieraťa, ktoré dokážete rozpoznať v spleti čiernobielych vzorov. Nejasnosť hádanky ako aj zmätok s jej výkladom však spôsobili veľké rozčarovanie zo strany užívateľov.

Čo by sa stalo, keby letný čas neexistoval? Odborníčka pozná odpoveď: Samé prekvapivé výhody!

30.03.2024 19:32 NEW YORK – Už v nedeľu 31. marca o 2:00 ráno dôjde ku zmene na letný čas. Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, čo by sa stalo, keby existoval iba zimný čas, už nemusíte – experti sa podelili o odpovede.

Šialená simulácia ukazuje, ako vyzerá 100 miliárd dolárov v hotovosti: Veď tá kopa je väčšia ako jednoizbák!

30.03.2024 08:33 USA – Rozmýšľali ste niekedy, ako vyzerá 100 miliárd dolárov v 100-dolárových bankovkách? Simulácia, ktorá už niekoľko mesiacov koluje na sociálnych sieťach, priniesla odpoveď. Niektorí pri pohľade na zábery zažartovali, že kopa peňazí je väčšia ako ich byt.

Myslíte si, že ste vymazali históriu vyhľadávania na Google prehliadači? Omyl! Zabúdate na tento krok

29.03.2024 22:00 NEW YORK - Googlili ste niečo, čo by ste nechceli, aby zostalo v histórii vyhľadávania? Asi ste to už skúšali po sebe zmazať. Ukázalo sa však, že údaje vyhľadávania zostanú v službe Google aj naďalej. K úplnému vymazaniu ste zrejme vynechali jeden posledný a veľmi dôležitý krok.

Cecilia podstúpila transplantáciu srdca od muža v strednom veku: TRI bizarné vedľajšie účinky!

29.03.2024 22:00 SURREY - Dvadsaťštyriročná Cecilia-Joy Adamouová sa v príspevkoch na TikToku venuje detailnému opisu svojho zdravotného stavu. Obzvlášť ju vraj prekvapilo niečo, čo na sebe začala pozorovať po tom, ako jej transplantovali srdce muža v strednom veku.

Trápia vás problémy so spánkom? Vedci konečne našli účinné riešenie: Robte TOTO aspoň trikrát týždenne

29.03.2024 22:00 REYKJAVIK – Vedci tvrdia, že jednoduchá zmena týždenného režimu môže znížiť riziko nespavosti. Štúdia ukázala, že ľudia, ktorí cvičia dva- až trikrát týždenne, majú menšiu pravdepodobnosť, že budú mať problémy so spánkom.

Len pre silné žalúdky: Žena je závislá od pitia krvi! Denne skonzumuje aj liter, najradšej má krv z... Fuj

29.03.2024 22:00 KALIFORNIA – Epizóda šou s názvom „My Strange Addiction“ vysielaná na televíznom kanáli TLC odhalila podivnú úchylku ženy menom Michelle. Táto umelkyňa je závislá od krvi a denne jej údajne vypije aj liter.

Robotník sa stal hitom internetu: V holičstve si sadol do kresla a... Veď pozrite, neubránite sa smiechu!

29.03.2024 11:32 NEWCASTLE – Sú dni, kedy môže byť sedenie v kresle u kaderníka vrcholom relaxácie. Svoje o tom pravdepodobne vie aj chlapík, ktorý zašiel k holičovi, no zaspal priamo v kresle. Barbier Jordan Magasiva sa o tento zábavný incident podelil vo videu na TikToku.