Rozšírené hľadanie
Nedeľa 19. Máj 2024 |
meniny má Gertrúda
Návštevníci zoo sú pobúrení: Namiesto mláďat pandy našli vo výbehu... Toto je vrchol, veď pozrite!

08.05.2024 16:45 TCHAJ-ČOU – Zoologická záhrada v Číne vyvolala u ľudí zmiešané reakcie po tom, čo zamestnanci obliekali psov ako pandy. Údajne tak urobili preto, lebo nemali k dispozícii skutočné zvieratá. Dokazujú to zábery, ktoré rýchlo obleteli sociálne siete. Čítané: (2)

Fajčenie ovplyvňuje až deväť KĽÚČOVÝCH oblastí tela: Toto sa deje s pohlavnými orgánmi či mozgom!

21.04.2024 13:30 LONDÝN - Podľa odborníkov fajčenie neovplyvňuje iba funkciu a stav pľúc, ale má vplyv na deväť kľúčových oblastí tela. Svetová zdravotnícka organizácia pritom uvádza, že na následky užívania tabaku zomrie celkovo viac ako osem miliónov ľudí ročne. Čítané: (2)

Umelá inteligencia vytvorila VIDEO, ktoré ukazuje, ako vyzerajú naše sny: Výsledok vás vydesí!

19.05.2024 11:00 USA – Video, ktoré vytvorila umelá inteligencia, je naozaj strašidelné. Zachytáva totiž, ako vyzerajú naše sny. Aj keď po prebudení môžete mať pocit, že vaše sny dávajú dokonalý význam, po pozretí tohto videa budete mať iný názor. Čítané: (1)

Po kontrole na letisku zažila modelka obrovský šok: Röntgen odhalil, že v hlave má... Aha!

19.05.2024 11:00 TCHAJ-PEJ – Taiwanská modelka s viac ako devätnástimi plastickými operáciami zažila pri prechode cez bezpečnostný skener na letisku šok. Dovtedy netušila, čo všetko sa nachádza v jej tvári. Ľudia na sociálnej sieti sú zdesení. Čítané: (1)

Nabíjate si telefón na letisku? Hrozí vám obrovské nebezpečenstvo: Môžete prísť o... Na toto pozor!

18.05.2024 15:45 KALIFORNIA – Po mnohých hodinách zisťovania, kam treba po pristátí v cieľovej destinácii ísť a kontroly času, aby ste stihli let, sa batérie vašich mobilných telefónov môžu pomerne rýchlo vybiť. Odborníci z FBI však varujú pred ich nabíjaním na letiskám. Toto je dôvod. Čítané: (1)

Únos chlapca je dodnes záhadou: Objavil sa na ohavných záberoch gangu pedofilov! Rodičia sú zúfalí

18.05.2024 05:32 FAMALICÃO – Jedenásťročný Rui Pedro zmizol v roku 1998 v Portugalsku. Stalo sa tak o necelých desať rokov predtým, ako v tej istej krajine zmizla iba trojročná Madeleine McCannová. Neskôr sa chlapcove fotografie objavili na zvrátenej webovej stránke prevádzkovanej pedofilným gangom. Čítané: (1)

Lekárku šokoval prípad pacientky: V oku mala vyše dvadsať kontaktných šošoviek! Hrôzostrašné VIDEO

17.05.2024 19:15 KALIFORNIA – Nemenovaná pacientka zašla za doktorkou Katerinou Kurteevou a sťažovala sa na nepríjemný pocit v oku. Lekárka bola odhodlaná nájsť zdroj bolesti. Keď však zistila, čo je za tým, takmer onemela. Takéto niečo ešte nevidela. Čítané: (1)

Vďaka bizarnej právnej medzere mohli muži beztrestne vraždiť: Stačilo dodržať túto podmienku! Choré

17.05.2024 09:30 AUSTIN – Vo svete existuje množstvo zákonov, ktoré znejú pomerne bizarne a ešte bizarnejšie sa prejavujú v praxi. Príkladom je aj zákon, ktorý v americkom Texase dlhé roky umožňoval vraždu. Malo to však jednu podmienku. Čítané: (1)

Žena prežila nočnú moru: Cestovala domov Uberom, keď si vodič rozopol nohavice a... Otrasná dohra

17.05.2024 09:30 ADELAIDE – Tayla Pimlottová sa zaprisahala, že už nikdy nevyužije služby spoločnosti Uber. Po jej poslednej jazde zostala nespokojná a dokonca obvinila aj vodiča z hrôzostrašného incidentu. Jej príbeh je obrovským varovaním pre ostatné ženy. Čítané: (1)

Robíte toto za volantom aj vy? Vedci prišli so znepokojujúcim zistením: Pravdepodobne ste psychopat!

17.05.2024 00:00 BERLÍN – Šoférovanie môže byť niekedy poriadne nebezpečné. Aj keď vy možno pozorne sledujete premávku a dodržiavate dopravné predpisy, iní vodiči to robiť nemusia. Vedci sa preto pozreli na bežnú praktiku mnohých motoristov a jej súvislosť s psychopatiou. Čítané: (1)

Pár influencerov si to rozdal na pláži plnej odpadkov: Takto vraj bojujú proti... Neuveriteľné!

17.05.2024 00:00 PORTORIKO – Dvojica influencerov je známa svojimi pikantnými stretnutiami. Ako sami priznali, pred týmto incidentom spolu sexovali aj v Grand Canyone či náboženskom parku Zion v Utahu. Tentokrát si to rozdali na znečistenej pláži v Portoriku – a mali na to zaujímavý dôvod. Čítané: (1)

Janka Hospodárová rozlúskla záhadu psičkárov: Konečne zistíte, čo je lepšie!

17.05.2024 00:00 BRATISLAVA – Obojky, vôdzky alebo postroje? Udržať psa – ako sa vraví – na uzde nie je vždy jednoduché. Treba si však vedieť vybrať, čo je kedy najlepšie použiť. Čítané: (1)

Zákazníkov benzínky šokoval masturbujúci muž: Priamo pred nimi si do zadku strčil... Nechutné VIDEO!

16.05.2024 03:45 RÍM – Zákazníci čerpacej stanice neverili vlastným očiam. Priamo pred nimi totiž postarší muž začal s pomocou tankovacej pištole masturbovať. Video z tohto znepokojujúceho incidentu sa dostalo aj na sociálne siete. Čítané: (1)

Mladíka vydesila fotografia z roku 1905: Veď vyzerá úplne ako... Z tej podoby budete mať husiu kožu!

16.05.2024 03:45 STOCKPORT – Michael Koropisz zostal úplne zmätený po tom, čo si všimol záber z roku 1905. Je presvedčený, že ide o dôkaz jeho minulého života. O záber sa pred pár rokmi podelil na sociálnej sieti. Jeho príbeh dodnes fascinuje aj desí ľudí. Čítané: (1)

Už čoskoro Zem zasiahne radiačná búrka: Naposledy vybuchovali... Uf! Čaká nás rovnaký scenár?

15.05.2024 17:15 USA - Zem sa ešte len spamätáva z následkov minulotýždňových silných slnečných erupcií a vedci z Národného úradu pre oceány a atmosféru už avizujú príchod radiačnej búrky. Pravdepodobnosť jej vzniku je odhadovaná na šesťdesiat percent. Experti prezradili, aké následky pocítime. Čítané: (1)