Rozšírené hľadanie
Streda 29. Máj 2024 |
meniny má Vilma
Pornoherečka prekonala pikantný svetový rekord: Neuveríte, s koľkými mužmi sexovala v jednom dni!

28.05.2024 04:31 VARŠAVA – Existuje mnoho svetových rekordov a niektoré z nich sú skutočne bizarné. Jeden chlapík napríklad vytvoril rekord v sledovaní filmov v kinách. Rekord ženy menom Lisa Sparksová je však oveľa extrémnejší. Drží totiž prvenstvo v súloži s najväčším počtom mužov za jeden deň. Čítané: (1)

Toto je zoznam vecí, ktoré by ste mali mať doma v prípade núdzového stavu: Mrazivé slová odborníkov

27.05.2024 18:16 LONDÝN – Mnohí čoraz intenzívnejšie premýšľajú nad preventívnymi opatreniami, ktoré by im pomohli prežiť počas prírodných katastrof či vojenských konfliktov. Britská vláda uverejnila zoznam základných vecí, ktoré by v prípade núdzovej situácie nemali chýbať v žiadnej domácnosti. Čítané: (1)

Mamička zažila po návrate domov šok: Pod posteľou číhal muž! To, čo nasledovalo, je hotový horor

27.05.2024 18:16 USA – Video ženy sa na sociálnych sieťach stalo okamžite virálne. Informovala v ňom o bizarnom a strašidelnom incidente. Zistila, že v pod posteľou v jej spálni sa ukrýva muž, ktorý v dome bez jej vedomia žil neuveriteľné štyri mesiace. Čítané: (1)

Málo známy fakt o včelách vás šokuje: Toto sa s nimi deje počas horúčav! Veď to je hotové utrpenie

26.05.2024 22:46 VIKTÓRIA – Včely sa vyvinuli zo starodávnych dravých os, ktoré žili pred asi 120 miliónmi rokov. Sú kľúčovým prvkom akéhokoľvek ekosystému, najmä pokiaľ ide o peľ a med. Napriek tomu, že o nich vieme pomerne dosť, existuje jeden konkrétny fakt, ktorý ľudí na sociálnych sieťach šokoval. Čítané: (1)

Osem sériových vrahov s nezvyčajne vysokým IQ: Títo boli dokonca bystrejší než Einstein!

26.05.2024 22:46 USA – Sérioví vrahovia, ako Ted Bundy, sa vyznačujú najmä ohavnosťou svojich činov. Mnohí však okrem toho mali aj nezvyčajne vysoké IQ. Príkladom sú aj géniovia, ktorí z bizarného dôvodu zavraždili tínedžera. Mimoriadne inteligentní boli aj títo šiesti vrahovia. Čítané: (1)

Ľudia predpokladajú, že ženin otec je jej bohatý milenec: Prišla s RÁZNYM riešením! To je geniálne

26.05.2024 13:15 LONDÝN – V súčasnosti možno na sociálnych sieťach vidieť veľa párov s významným vekovým rozdielom. Aj preto sa Holly Morridgeová rozhodla, že počas večere v reštaurácii so svojím otcom dá ostatným najavo ich skutočný príbuzenský vzťah. Ľudia na sociálnej sieti sú ohúrení jej originálnym riešením. Čítané: (1)

Rybára vystrašil vzácny druh ryby: Veď je to hotové monštrum! Toto by ste vo vode stretnúť nechceli

26.05.2024 13:15 OREGON – Rovnako ako vesmír, ani oceán doposiaľ nie je podrobne preskúmaný. V jeho útrobách žijú rôzne tvory, ktoré sa môžu ponášať na strašidelné monštrá. Príkladom je aj ryba, ktorú vyplavilo na pláži. Keď ju uvidíte, strasie vás. Čítané: (1)

Dva dôvody, prečo by ste nikdy nemali brať mušle z pláže: TOTO sa vám môže poriadne vypomstiť!

26.05.2024 02:30 FLORIDA - Mnohí ľudia si spríjemňujú čas strávený na pláži zberom mušlí a dokonca sú pre nich aj vhodný dovolenkový suvenír alebo pamiatka z výletu. Existuje však niekoľko dobrých dôvodov, prečo by ste ich nemali zbierať a mali by zostať na pobreží. Čítané: (1)

Bizarná susedská nezhoda, výpoveď či darovacia zmluva: Tu sú odpovede na vašich 5 problémov

24.05.2024 20:31 BRATISLAVA - Cenné rady v rodinných či susedských problémoch vám opäť poskytne JUDr. Mgr. Zuzana Pračková, advokátka Wolf&Case. Ak v niektorých otázkach či sporoch nemáte jasno a potrebujete poradiť, píšte svoje otázky prostredníctvom formulára. Na všetky vaše otázky postupne zodpovieme. Čítané: (1)

Kráska zhodila takmer 10 kíl bez drastických diét: Pozrite na to telo! Jednoduché tajomstvo úspechu

24.05.2024 10:30 NEW YORK – Mnohí veria, že pri chudnutí sa musia vzdať obľúbených jedál. Isabelle Morrisová však dokázala opak. Na Instagrame sa nedávno podelila o svoje neuveriteľné fotografie, ktoré zachytávajú jej telesnú premenu. Svojimi tipmi chce ľuďom chudnúť s pozitívnym prístupom k jedlu a cvičeniu. Čítané: (1)

Astrológ predpovedal presný dátum začiatku tretej svetovej vojny: Veľa času naozaj nezostáva!

24.05.2024 00:01 PANCHKULA – Astrológ a samozvaný prorok Kushal Kumar v minulosti správne predpovedal eskalácie medzi niekoľkými znepriatelenými národmi. Nedávno použil hinduistickú verziu astrológie, aby zistil presný dátum začiatku tretej svetovej vojny. Z jeho predpovede mrazí. Čítané: (1)

Toto sa stane s vaším telom, keď prestanete mať sex: Slová odborníčky vás poriadne zaskočia!

24.05.2024 00:01 SYDNEY – Pre sexuálne aktívneho človeka môže byť obdobie takzvaného sucha obrovskou zmenou. Kým niektorí sa môžu cítiť podráždení, iní sa jednoducho cítia ohromne vzrušení, bez možnosti úľavy. Ďalším sex zase vôbec nechýba. Odborníčka na sex a vzťahy prezradila, v akom momente sa táto absencia podpíše na vašom tele. Čítané: (1)

Zamestnankyňa obľúbeného fastfoodu pobúrila ľudí: Pozrite, čo robila pri hranolčekoch! To je vrchol

23.05.2024 14:00 BOOVAL – Mamička sa spolu so svojím synom vybrala do jednej z pobočiek známej siete rýchleho občerstvenia McDonald’s. Keď stála v rade na jedlo, všimla si zamestnankyňu stojacu pri hranolčekoch. To, čo robila, zákazníčke doslova vyrazilo dych. Čítané: (1)

Žena počas plávania v mori záhadne zmizla: Nikto si nevšimol číhajúceho predátora! Tragická dohra

23.05.2024 14:00 TATHRA – Hrôzostrašné prípady útokov žralokov sa aj naďalej dostávajú na titulky svetových médií. Do centra pozornosti sa však vrátil starší incident, z ktorého priam mrazí. Manželia sa so skupinkou priateľov vydali na pláž, no žena záhadne zmizla. Až neskôr zistili, čo sa v skutočnosti stalo. Čítané: (1)

Veterinárka vám pomôže rozhodnúť sa raz a navždy: Kastrácia! Kedy ÁNO a kedy NIE?

21.05.2024 23:30 BRATISLAVA - Téma kastrácie psov či mačiek je citlivá a v spoločnosti často polarizovaná, niektorí ľudia ju podporujú, iní nie. V zásade ide o jednoduchý veterinárny zákrok, ktorý má v konečnom dôsledku svoje benefity zlepšujúce kvalitu života psov či mačiek. Čítané: (1)