Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika
Turisti zažili na chorvátskom ostrove Krk šok: Kvôli TOMUTO radšej kufre na letisko ťahali sami

07.05.2024 10:45 KRK – Turisti na Krku museli ťahať kufre k vstupnej rampe letiska, pretože vstup na letisko autobusom je príliš drahý, informoval portál Novi list. Dôkazom je sobotňajšie video, na ktorom je vidieť skupinu ľudí, ktorí ťahajú kufre po ceste. Čítané: (1)

Finanční experti odhalili SEDEM pravidiel, ktoré mnohí nepoznajú: Vďaka nim ľahko ušetríte aj vy!

07.05.2024 10:45 USA - Určite sa stretávate s odporúčaniami, ktoré sa týkajú financií a nastavenia osobného alebo rodinného rozpočtu. Ak sa nimi riadite, pravdepodobne ste zistili, že niektoré z nich fungujú perfektne, iné vôbec. A pokiaľ ste už všeličo skúšali a stále sa vám nedarí ušetriť, možno vám pomôžu rady odborníkov na financie. Čítané: (1)

Bežná vec, ktorú máte doma aj vy, môže rušiť váš Wi-Fi signál: K tomuto router nikdy nepokladajte

07.05.2024 00:45 LONDÝN – Ak máte pocit, že s vaším Wi-Fi routerom nie je všetko v poriadku, pravdepodobne nie ste sami. Ako prezradil odborník z telekomunikačnej služby, príčinou môže byť predmet, ktorý máte v domácnosti možno aj vy. Zabudnite však na mikrovlnky, televízory či herné konzoly. Čítané: (1)

Google mapy pomohli vyriešiť záhadné zmiznutie dôchodkyne: Polícia prehliadla MRAZIVÝ detail!

07.05.2024 00:45 REPPE – Polícia sa chystala uzavrieť prípad Paulette Landrieuxovej z belgického mesta Reppe po tom, čo sa ju dva roky snažila nájsť. Jeden z policajtov však prezrel Google mapy, kde narazil na strašidelný detail. Práve ten pomohol vyriešiť tragický prípad. Čítané: (1)