Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Konfigurátor školského nábytku – vyberte ideálny nábytok

Datum: 20.07.2023

Každá škola sa môže zmeniť na prostredie, do ktorého budú deti chodiť s radosťou. Budú sa tešiť na moderné zariadenie, pohodlné sedenie a inteligentné didaktické pomôcky.

Konfigurátor školského nábytku – vyberte ideálny nábytok

Využite všetky možné prostriedky, aby ste takéto prostredie vo vašej škole vytvorili. Oslovte sponzorov, mestá a získajte dotácie. Zmeňte školu na nepoznanie pomocou konfigurátora školského nábytku. Alebo si nakonfigurujte nábytok do detskej izby.

Rekonštrukcie interiéru školy

V minulých rokoch využilo 144 školských zariadení možnosti projektu Ministerstva školstva. Išlo o projekt modernejšia škola. Vďaka financiám sa na nepoznanie zmenil interiér učební a vytvorené boli oddychové či relaxačné zóny. Školský nábytok z čias minulých nahradili nové lavice, stoličky, police a iné časti školských zostáv.

Mnohé školy zašli pri rekonštrukcii ešte ďalej a vybavili triedy novými technológiami. Odborné učebne boli ozvučené, pribudli do nich projektory alebo interaktívne tabule. Akousi rekonštrukciou prešlo aj samotné vzdelávanie. Učitelia sa viac sústredia na individualitu žiakov a dávajú priestor rozvíjaniu samostatnosti pomocou využívania vedomostí v praxi.

Aby sa dieťa v škole cítilo dobre, musíte v prvom rade kúpiť do tried vyhovujúci školský nábytok. Ponuka je široká, ale nie každý predajca dokáže splniť vaše predstavy o zariadení školy. V tomto bode na rad prichádzajú internetové predajne poskytujúce možnosť konfigurácie školského nábytku.

Nakonfigurujte školský nábytok

Konfigurátor školského nábytku je online pomôcka, ktorá umožňuje na mieru vybrať rôzne časti stolov, stoličiek alebo skriniek. Overte si či daný predajca ponúka nábytok spĺňajúci hygienické a zdravotné normy. Certifikovaný nábytok je zárukou, že vývoj dieťaťa nebude narušený.

Modernejšia škola sa sústreďuje na kúpu nábytku, ktorý vzhľadovo a ergonomicky vyhovuje žiakom v rôznom veku. Stoličky a lavice musia pri sedení podporovať správne držanie tela. Zlá poloha tela pri sedení vedie nielen k problémom s chrbticou. Deti sa horšie sústredia a bývajú rýchlejšie unavené. Konfigurátor nábytku umožňuje každú jednu stoličku či lavicu do detailov zmeniť podľa požiadaviek kupujúceho. Pri stoličkách dokážete nastaviť opierky pre ruky, nožičky, vybrať materiál a farbu. Týmto spôsobom sa k vyhovujúcej stoličke dostanú nielen školy, ale tiež rodičia, ktorí zháňajú pre školopovinné deti nábytok do detskej izby. 

 

 

Čítané: 2907 x