Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Nové zážitky ako cesta k novým emóciám

Datum: 21.07.2023

Emócie ako hnev či radosť zažívame takmer každý deň. Niektoré dni sú však tak nudné a stereotypné, že máte pocit, ako keby ani neprebehli. Hovorí sa, že každý deň je potrebné prežívať naplno, pretože neviete či nejde o posledný deň.

Nové zážitky ako cesta k novým emóciám

Doprajte raz za čas svojej psychike osvieženie vo forme nových zážitkov. Darujte sebe alebo partnerovi zážitkový darček.

Zážitky, ktoré z vás spravia malé deti

Keď sme boli malými deťmi, nemali sme problém skočiť do všetkého rovnými nohami. Neobávali sme sa nepoznaného a práve naopak sme sa snažili všetko nepoznané objaviť. Vráťte sa aspoň na čas do detstva tak, že sa zahráte na okamih na pilota alebo na lietajúceho vtáka.

Zážitky budú o to silnejšie, keď ich kúpite ako darčeky pre dvoch. Vo dvojici sa dajú vyskúšať rôzne dobrodružstvá. Odporúčame kúpiť letecký simulátor. Na striedačku s partnerom sa budete cítiť ako skutoční piloti. Simulátore sú dokonalou náhradou reálneho letu. Nebudete len niečím točiť či stláčať farebné tlačidlá. Nakonfigurovať si môžete rôzne druhy letu a prežiť turbulencie i poriadnu búrku. Preleťte sa na vašim mestom alebo nad slovenskými horami. Vybrať je možné trasu a rôzne poveternostné podmienky.

Zážitky, počas ktorých sa opäť zamilujete

Hľadať zážitky, ktoré prinášajú pozitívne emócie pre oboch partnerov vás privedú do stavu opätovnej zamilovanosti. Do reštaurácie môžete zájsť každý deň. Letieť v lietadle len s pilotom a so svojou láskou bežne nezažívate. Kúpte darček, ktoré ponúkajú agentúry ako vyhliadkové lety.

Perfektné je, že sa dá zvoliť druh lietadla. Vo dvojici je možné letieť malým lietadlom a vrtuľníkom. Pre jednotlivcov je na výber viac druhov lietadiel. V lete je super zážitok let hydroplánom, s ktorým pristanete na vodnej hladine. Leto je tiež ideálnym obdobím na to, aby ste zažili let balónom.  Zaujímavý je zážitok počas letu v bezmotorovom vetroni.

Zážitky, ktoré vyženú adrenalín do výšin

Skutočné spestrenie bežných dní sú zážitky, počas ktorých vám bude vrieť krv v žilách. Klasikou sú zoskoky padákom. Tie sa predávajú ako individuálne i tandemové. Veľmi nevšedný je let rogalom a kĺzanie vo vzduchu na paraglidingovom klzáku. Zdajú sa vám spomínané letecké zážitky príliš všedné? Máte pre vás extra originálny typ – sadnite do stíhačky a prežite preťaženie 6G alebo let dolu hlavou.

 

Čítané: 2425 x