Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

Neviete vybrať darček k narodeninám? Poradíme vám

Datum: 14.08.2023

Vybrať darčeky k narodeninám pre blízkych nie je až tak zložité. Iste viete, čo majú radi a čo by ich potešilo. Ale ako vybrať darček pre priateľa, s ktorým sa poznáte len zopár týždňov alebo dar pre kolegu?

Neviete vybrať darček k narodeninám? Poradíme vám

Nelámte si hlavu, radi vám s výberom vhodného daru poradíme.

Darčeky k narodeninám pre mužov

Pre mužov, ktorých poznáte len krátko, nie je dobré vyberať príliš osobné darčeky. Nevyznáte sa ešte v ich vkuse a ani chutiach. Preto odpadávajú dary ako oblečenie, čokoláda alebo dokonca pobyt v hoteli. Nevhodné sú tiež dary ako zastrihávač chĺpkov v nose alebo drahé šperky. Niekedy osobný darček nevadí. Keď je muž dobre stavaný a očividne chodí do posilňovne, kúpte mu pokojne tréning s vyhláseným trénerom. Ak ste sa rozprávali o obľúbených filmoch, zoberte ho do kina alebo mu kúpte knihu.

Do skupiny vhodných darčekov patrí zážitkový darček pre muža. Zážitkom nikdy nikoho neurazíte a nemusíte sa báť, že by darček skončil bez povšimnutia. Stačí daného človeka poznať minimálne a odhadnete, či má rád adrenalín, alebo pokojnejšie zážitky. Darčeky k narodeninám pre mužov z oblasti zážitkov sú rozmanité. Páni majú radi rýchle autá, takže ich potešíte jazdou vo formuly alebo na štvorkolke. Milujú tiež výšky a hranie sa na vojakov. Kúpte im let stíhačkou a jazdu na tanku.

Darčeky k narodeninám pre ženy

Čo sa odohráva v hlave ženy vedia muži len málokedy odhadnúť. Rovnaký problém majú s výberom vhodného darčeka. Darčeky pre ženy, ktoré nie sú príliš vhodné ako dary k narodením sú nasledujúce:

  • Pre ženu, ktorú dobre nepoznáte a nežijete s ňou, nikdy nekupujte hrnce, nože alebo vysávač.
  • Vhodné nie sú ani poukazy na cvičenie. Mohla by si myslieť, že nie ste spokojný s jej postavou.
  • Oblečenie a sexi bielizeň. Garantujeme vám, že sa netrafíte do veľkosti alebo kúpite zlú farbu.
  • Infantilné hračky a lacná bižutéria sa nekupujú ženám, ale dievčatkám a deťom.

Opäť musíme potvrdiť, že najviac vhodné ako darčeky k narodeninám sú zážitkové darčeky pre ženy. V tejto kategórii nájdete veľa krásnych darčekov, ktoré vyvolajú u ženy úsmev na tvári a zanechajú v jej mysli pekné spomienky. Pre ženy sú ideálne darčeky plné relaxu a príjemných okamihov. Ide napríklad o zážitok počas vyhliadkového letu nad nočným mestom. Poteší ju tiež let hydroplánom a inými netradičnými, ale bezpečnými typmi lietadiel. Ak nemajú rady lietanie, kúpte im plavbu na člne, poukaz na večeru na zámku, návštevu čokoládovne alebo školu šmyku.

 

Čítané: 2420 x