Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián

Organizujete podujatia v prírode alebo sa na nich zúčastňujete? Potom použite nožnicové a párty stany

Datum: 04.10.2023

Počas teplejších mesiacov mnohí z nás organizujú množstvo zaujímavých spoločenských podujatí, predajných akcií, predvádzacích akcií a ďalších akcií, pri ktorých nám počasie nie vždy vyjde podľa predstáv.

Organizujete podujatia v prírode

To isté platí, ak sa chystáme na záhradnú párty, narodeninovú oslavu pod holým nebom alebo svadbu či inú veľkú udalosť v exteriéri. Aby vás dážď, prudké silné slnko alebo vietor nezastihli vonku, stačí mať nožnicové stany a párty stany.

Veľký výber nožnicových stanov na Hawaii.sk

Nožnicové stany alebo samorozkladacie stany, pod týmto názvom ich môžete poznať aj vy, sa skvele hodia na akúkoľvek menšiu vonkajšiu akciu, pri ktorej chcete mať "strechu " nad hlavou. Sú žiadané aj na predajné akcie pod holým nebom, predvádzacie akcie, bežecké preteky, kde potrebujete zabezpečiť jednotlivé stanové miesta atď.

Mnohé nožnicové stany si môžete vybrať v e-shope Hawaj.sk, ktorý má dlhoročnú tradíciu a ponúka nám kvalitný overený tovar za veľmi prijateľné ceny. Pokiaľ ide o nožnicové stany, nájdete ich tu v niekoľkých farbách a veľkostiach. Potrebujete samostatný nožnicový stan alebo chcete stan s bočnicami? Stačí si vybrať.

Všetky nožnicové stany, ktoré tu nájdete, majú kvalitnú kovovú konštrukciu s vynikajúcou odolnosťou voči poveternostným vplyvom.

Ak chcete "nožnicový stan tak akurát", môžete siahnuť po nožnicovom stane s bočnicami s rozmermi 3 x 3 m v bielej, čiernej, modrej, zelenej alebo červenej farbe. Jednoduchý nožnicový mechanizmus s pevnou oceľovou konštrukciou a nastaviteľnou výškou je vynikajúcim riešením pre každú úspešnú vonkajšiu akciu. Stan má 2 bočné steny s oknami, 2 bočné steny so zipsom. Momentálne sú skladom, môžete ich mať doma do niekoľkých dní. Navyše sú teraz v predaji za špeciálnu cenu so zaujímavou zľavou 34 % z pôvodnej ceny.

Priestranné párty stany

Ak chcete na firemnej akcii pohostiť alebo nasucho ubytovať viacero hostí alebo návštevníkov, vyberte si párty stany. Vedeli ste, že k dispozícii sú aj ohňovzdorné párty stany? Sú veľmi žiadané a vďaka vrstve, ktorú majú na vrchu, sú ešte pevnejšie a odolnejšie ako tradičné.

Hawaj.sk ponúka párty stany v niekoľkých veľkostiach a farbách. Buď klasické biele, alebo biele v kombinácii so sivou, prípadne biele v kombinácii so zelenou. V závislosti od veľkosti stany bývajú aj osvetlené oknami. Napríklad typ 6 x 12 m má okná na oboch stranách stanu, teda 6 okien. K dispozícii je hlavný vchod a zadný vchod. Okná sa dajú odstrániť, aby vo vnútri mohol cirkulovať vzduch.

Párty stan Economy 3 x 6 m má 3 okná na každej strane a zaberá plochu 18 m2.

Pozrite si celú našu ponuku nožnicových a párty stanov a vyberte si ten, ktorý potrebujete. Vaša vonkajšia udalosť alebo stretnutie s priateľmi, svadba a večierok budú určite nezabudnuteľné.

Čítané: 1595 x