Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Dokonalý interiér dnes nenaplánujete listovaním v časopise o bývaní

Datum: 13.10.2020

Originálne bývanie dnes začína modelom nášho budúceho interiéru. Nielen architektúra exteriéru potrebuje svoju vizualizáciu. Ale mnohé staršie spôsoby modelovania interiéru vám ako náročnému klientovi nemusia stačiť. Skúste moderný 3D modeling.

3D modeling vám ponúkne reálny pohľad na vaše budúce bývanie

Najnovšou technológiou návrhu interiéru je 3D modelovanie. Nejde o žiadne približne usporiadané kúsky nábytku. 3D modeling ponúka reálne výstupyNa svoje budúce bývanie sa nebude pozerať ani ako na nakreslený plán, ani ako na kresbu, ale uvidíte ho dokonalo, rovnako ako na fotografii, a to dokonca každú miestnosť z rôznych pohľadov.

Dokonalé detaily do poslednej textúry

Požadovaný výsledok 3D modelu interiéru, to sú úzke spolupráce s dodávateľmi nábytkového vybavenia, osvetlenia, bytových doplnkov aj bytového textilu. Len vďaka tomu má tím štúdia prístup do dokonalej databázy, ktorá dokáže zobraziť 3D modeling vášho interiéru s až neuveriteľnou vernosťou. Na nábytku aj na stenách uvidíte dokonca štruktúry jednotlivých materiálov. Môžete potom následne s architektom dolaďovať detaily do posledného centimetru, ale vyladiť aj farby a ďalšie špecifické požiadavky, ktoré na bývanie máte. Zariaďovať už neznamená chaotickú činnosť, ale presné naplánovanie vlastného snu o bývaní a jeho realizáciu.

Kto je AR VISUAL

AR VISUAL je skupina ľudí, ktorí spojili svoje znalosti architektúry, interiérového designu a moderných technológií a vytvorili platformu, vďaka ktorej budete bývať presne podľa svojich predstáv.  Firma si už na svoje konto pripísala prácu pre viac ako 400 klientov z viac ako 40 zemí. Výsledky jej práce môžete vidieť v portfóliu firmy. Uvidíte, ako sa dizajnéri popasovali s luxusným, škandinávskym, minimalistickým, súčasným či s firemným interiérom. AR VISUAL má pobočky nielen v Londýne a v Miami, ale aj v Bratislave a v Prahe. Schôdzku s firmou si môžete kedykoľvek naplánovať online.

Čítané: 3183 x