Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Servis značkových notebookov v Bratislave

Datum: 31.03.2014

Pokiaľ ide o informačné technológie a notebooky, dáme si vždy záležať na tom, aby mali dobré parametre, výkonnú pamäť, procesor, dobrú grafiku, skvelý operačný systém. A množstvo ďalších a ďalších atribútov. Keď sa však notebook pokazí, snažíme sa rôznymi spôsobmi vyhnúť servisom a „skúšame“ to sami, prípadne pomocou kamarátov, zháňaním rôznych vecí na internete cez rôznych predajcov, ktorých ani sami nepoznáme. Ak vám však na vašom notebooku záleží, mali by ste sa k jeho servisu a oprave stavať zodpovedne. Radšej investujte do servisu, ako do lacnej opravy, ktorá vám nevydrží dlho. Kde však hľadať servis renomovaných značiek? Práve teraz sa dozviete pár dôležitých informácií, ak ste majiteľom notebookov Dell a HP.

Servis značky Dell

Dell je americká nadnárodná počítačová spoločnosť, ktorá patrí k tretím najväčším výrobcom počítačov po spoločnostiach HP a Lenovo.  Pokiaľ máte notebook tejto značky, a objaví sa prvý problém, kontaktujte výrobcov. Pokiaľ je vaše „Dellko“ v záručnej dobe, neváhajte ihneď kontaktovať záručný servis vášho predajcu. Ak je notebook po záruke, k dispozícii sú rôzne servisy, jedným z nich je aj Fixit.sk, ktorý vie čo je to poctivý servis Dell.

 

Servis značky HP

Oficiálne Hewlett – Packard Company, ktorá je najväčšou nadnárodnou spoločnosťou zaoberajúcou sa informačnými technológiami na svete, je svetoznáma špičkovou kvalitou osobných počítačov, tlačiarní, ale aj servisom. Pre notebooky HP je rovnako ako aj pre Dell typický záručný aj pozáručný servis. V prvom prípade je dôležité pri reklamácii predložiť doklad o kúpe, čo najpresnejšie definovať poruchu, a občas je dôležité prečítať si aj podmienky výrobcu. Pri pozáručnej reklamácii postačí doručiť notebook do servisného strediska, a opäť čo najlepšie definovať poruchu. Ak sa rozhodnete vyhľadať servis HP v Bratislave a za rozumnú cenu, Fixit.sk je tu pre Vás.

 

Pri výbere pozáručného servisu sa riaďte skúsenosťami, ústretovosťou, kvalitou, ale aj rýchlosťou. Dajte si záležať na tom, aby mal váš notebook ten najlepší servis. Zaslúži si to. Ak hľadáte odbornú opravu značkových notebookov alebo počítačov, navštívte servis FixIt.sk - oprava už do 24 hodín a doprava po celej SR.

Čítané: 6533 x