Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Umelecké vystúpenia na Vašu párty

Datum: 14.12.2010

Usporadúvate veľkú firemnú akciu, pripravujete veľký ples alebo len malú súkromnú párty? Potrebujete zabaviť návštevníkov a ponúknuť im nezabudnuteľný zážitok? Vyberte si „umělecká vystoupení“ na vyplnenie programu Vašej akcie. Sme špecialisti na zabezpečenie akéhokoľvek programu firemných aj súkromných akcií. Zastupujeme desiaty umelcov a umeleckých skupín od tanečných vystúpení, DJ produkcie, živých kapiel až po netradičnú barmanskú show. Umelcov dopravíme na akékoľvek miesto v rámci Európskej únie.

Ponúkame najrôznejšie umelecké vystúpenia, dokážeme pripraviť módne prehliadky aj veľké športové akcie. Nezabúdame ani na tých najmenších, pretože organizujeme aj vystúpenia pre deti. Ak potrebujete dostatok hostesiek alebo profesionálneho moderátora, aj to vieme v zodpovedajúcej kvalite zabezpečiť. Nudnú akciu rozprúdia brazílske tanečnice, mobilné kasíno alebo stále obľúbenejšia karaoke párty. Samozrejmosťou je aj technické zabezpečenie vystúpenia profesionálnou technikou vrátane ozvučenia a osvetlenia.

Ak zveríte akciu do našich rúk, naplánujeme program tak, aby sa hostia bavili od začiatku až do konca. Naša ponukaumělecká vystoupení“ je veľmi pestrá, určite si vyberiete. Ak bude chcieť niečo nezvyčajné, nie je to nemožné. Každá požiadavka je pre nás výzvou, ktorej sa bez váhania zhostíme.

Čítané: 2421 x