Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana

Profesionálna sťahovacia služba v Bratislave

Datum: 14.04.2021

Sťahovanie domácností ale aj firiem je hlavnou náplňou spoločnosti Ivanex. Podľa požiadavky zákazníka je možné presťahovať klasické vybavenie bytu už za jeden deň.

Sťahovanie bytov v Bratislave

Ak teda nechcete sťahovať vlastným autom niekoľko týždňov, je vhodné sa obrátiť na profesionálov. Nezáleží na tom či chcete sťahovať iba niekoľko kusov nábytku alebo kompletné zariadenie rodinného domu. Školení zamestnanci vo firme sú pripravení vyhovieť všetkým požiadavkám.

Typickým sťahovaním je presun z menšieho bytu do väčšieho, prípadne z bytu do rodinného domu v rámci Bratislavy alebo blízkeho okolia. Okrem základných sťahovacích služieb si môžete objednať aj doplnkové alebo nadštandardné služby. Ak napríklad potrebujete na určitú dobu uložiť vybavenie na bezpečné miesto, je tu k dispozícii služba skladovania. V zabezpečenom sklade si Váš nábytok a ďalšie vybavenie počká niekoľko týždňov alebo mesiacov na vhodný čas keď ho presunieme do Vášho nového bývania. Taktiež existuje možnosť poistenia samotného sťahovania. Sťahovanie bytov v Bratislave je najviac využívaná služba. Ak ale potrebujete presťahovať čokoľvek aj mimo hlavného mesta, nie je to žiadny problém. Bežne sa sťahuje v rámci celého Slovenska. A nie len to. Rovnako tak spoločnosť vie poskytnúť medzinárodné sťahovanie.

Zaujímavá služba je tiež sťahovanie ťažkých bremien. Toto každá sťahovacia služba neponúka a je tu už vidieť profesionalita konkrétnej firmy. Či už chcete presťahovať klavír alebo väčšie priemyselné zariadenie alebo stroj, všetko je realizovateľné.

Čítané: 2777 x