Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana

Express doprava je dnes dostupná pre každého

Datum: 24.02.2022

Express doprava je služba, ktorá reflektuje aktuálne potreby trhu, na ktorom čoraz viac platí pravidlo „čím rýchlejšie, tým lepšie“. V prípade, že je rýchlosť doručenia pre vás mimoriadne dôležitá, máte možnosť rozhodnúť sa medzi expresnou cestnou alebo leteckou dopravou.

Express doprava je dnes dostupná pre každého

Lodná či železničná doprava nie je na tento účel vhodná. Obrovskou výhodou je, že express doprava nemá takmer žiadne hranice. Môžete ju využiť na doručenie tovaru do vedľajšieho mesta, ale aj do krajiny vzdialenej tisíc kilometrov od vás. Dôležité je však vybrať si spoľahlivú prepravnú spoločnosť.

Partner, na ktorého sa viete spoľahnúť

Prepravná spoločnosť Focus Logistics ponúka spoľahlivú expresnú prepravu tovaru z/do Turecka a Veľkej Británie. Výhodou tejto express dopravy nie je len samotná rýchlosť doručenia. Focus Logistics za vás vybaví aj všetky potrebné colné formality, preberie plnú zodpovednosť za vašu zásielku, garantuje vám čas doručenia a o priebehu prepravy môžete mať dokonalý prehľad vďaka zákazníckemu servisu, ktorý vám bude k dispozícii nonstop.

V ktorých odvetviac sa express doprava využíva najviac?

Výrobný priemysel je jedným z odvetví, ktoré využívajú express dopravu naozaj často. Ak sa totiž oneskorí napríklad dodanie niektorých dielov, spomalí sa tým celý výrobný proces. Takéto spomalenie so sebou prináša naozaj vysoké finančné straty a to je dôvod, prečo výrobné firmy uprednostňujú expresnú prepravu.

Čoraz viac sa express doprava začína využívať aj v oblasti maloobchodu. Dopyt po expresnej doprave sa zvýšil najmä v prípade eshopov, ktoré v období pandémie zažili niekoľkonásobný nárast objednávok. Zákazníci, ktorí nakupujú online, požadujú stále rýchlejšie doručenie a sú ochotní si zaň aj priplatiť. Navyše, rýchle doručenie objednávky výrazne zvyšuje spokojnosť zákazníkov.

Možno vás prekvapí, že aj v lekárskom a farmaceutickom priemysle sa express doprava využíva mimoriadne často. Zväčša ide o prepravu výrobkov, resp. liekov, ktoré si vyžadujú prísnejšie podmienky pri manipulácii, napríklad lieky citlivé na teplotu. Často sa však expresná doprava využíva aj pri premiestňovaní nadrozmerného a cenného zdravotníckeho vybavenia. Pri expresnej preprave tovaru totiž hrozí menšie riziko poškodenia, keďže so zásielkou sa manipuluje oveľa menej, než pri bežnej preprave.

Expresná preprava tovaru – aká je cena?

Aj keď je express doprava známa, veľa firiem ešte túto službu nevyskúšalo, pretože sa obávajú vysokých nákladov. Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku a možno budete naozaj prekvapený!

 

 

Zdroj: Caleb Ruiter | UNSPLASH.COM

 

Čítané: 2708 x