Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Tepláky a mikiny, pohodlný módny doplnok

Datum: 26.10.2016

Už dávno neplatí, že tepláky sú oblečením len do fitnescentra alebo na šport. V súčasnosti predstavujú módny doplnok, ktorý si našiel množstvo fanúšikov vďaka svojej pohodlnosti a ležérnosti. Tepláky CarpeDM pre dámy poskytujú komfortnosť a tým si zabezpečujú čoraz viac nositeliek a keď sa k tomu pridajú príjemné chvíle strávené vonku, stávajú sa neoddeliteľnou súčasťou každého z nás. 

Ako nosiť tepláky? Máme sa obliecť celý do športového, alebo ich kombinovať s niečim neutrálnym? V prvom rade, nie je veľmi vhodné kombinovať tepláky s mikinou, pôsobí to príliš športovým dojmom. Skôr odporúčame nešportový štýl, ako napríklad tielko či tričko doplnené riflovou alebo koženou bundou. Vzniká tak dokonalý ležérny „street“ štýl.

 

Mikiny taktiež prešli svojím vývojom. Kedysi tvorili obľúbené domáce oblečenie, či kúsok určený na šport, dalo by sa povedať, že boli v minulosti podceňované. V súčasnosti však prevláda trend športových pohodlných prvkov, takže aj mikiny dostávajú svoju šancu. Sú súčasťou športovej elegancie. Ak ich vhodne skombinujete so sexi džínsami a pridáte veľkorozmernú kabelku, máte vyhraté. Mikiny dokážu v kombinácii s vhodnými kúskami vytvoriť zaujímavý outfit. Do pozornosti sa dostávajú mikiny z netradičných materiálov, lesklých látok, ale aj teplej bavlny. Obľúbené sú tie s veľkými nápismi, či momentálne modernými záplatami tzv. „patches“. Veľké nápisy v bielej, čiernej alebo sivej farbe sú jednoducho neprehliadnuteľné.

 

Veľmi dôležitý je materiál, z ktorej je mikina vyrobená, ten predurčuje hlavný štýl. Celkovo sa mikiny výborne kombinujú s džínsami, so štýlom denim, ale aj neutrálnymi sukňami či dokonca šatami. Aj tu platí zásada, protiklady sa priťahujú. Čím zaujímavejšiu kombináciu vymyslíte, tým budete originálnejší!

Čo sa týka nositeľnosti mikín, majú obrovskú výhodu v tom, že ich vynosíte jednoducho po celý rok. Či už sú to chladné letné večeri, alebo studené jesenné dni, bez mikín ani teplákov sa určite nezaobíde nikto z nás. V ponuke CarpeDM nájdete mikiny v pestrej škále farieb, ale aj strihov z kvalitných materiálov.

Mikiny a tepláky predstavujú moderné oblečenie súčasnosti.

Čítané: 4519 x