Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Bubbu s.r.o. ohlasuje vydanie dlhopisu s úrokom 7,50 % na dobu 5 rokov pre svoj hotelový rezort v Chorvátsku

Datum: 18.07.2023

Spoločnosť Bubbu s.r.o., úspešná v oblasti hotelového a dovolenkového podnikania, s radosťou oznámila vydanie svojho najnovšieho dlhopisu. Dlhopis s atraktívnym úrokom 7,50 % na dobu 5 rokov, ponúka investorom skvelú príležitosť podieľať sa na rozvoji luxusného hotelového rezortu v nádhernom prostredí Chorvátska.

Projekt hotelového rezortu v Chorvátsku je jedným z ambicióznych podnikateľských zámerov spoločnosti Bubbu s.r.o. Tento zámer bol prijatý s nadšením, pretože poskytuje investorom jedinečnú príležitosť zdieľať úspech tohto exkluzívneho projektu. Sľubuje stabilné a atraktívne výnosy z investície, čo ho robí lákavým pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a zaujímavý spôsob zhodnocovania svojich finančných prostriedkov.

Cieľom spoločnosti Bubbu je optimalizovať a rozšíriť súčasný hotelový rezort v Chorvátsku tak, aby privítal náročných turistov z celého sveta a poskytol im nezabudnuteľné zážitky. Zároveň sa chce postarať o to, aby bol rezort moderný, luxusný a udržateľný z hľadiska životného prostredia. S bohatou skúsenosťou v hotelovom podnikaní a s exkluzívnym prostredím Chorvátska veria, že tento projekt prinesie investorom výnimočné zhodnotenie investície.

Dlhopis je navrhnutý tak, aby investorom poskytol stabilné a atraktívne výnosy z ich investície. S úrokovou sadzbou 7,50 % na dobu 5 rokov je dlhopis lákavou možnosťou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú investíciu so zaujímavým výnosom.

Výrazný záujem investorov a verejnosti, ktorý sa prejavil už v prvý deň registrácie, jednoznačne potvrdzuje potenciál a výnimočnosť tohto projektu. Emisia dlhopisu je obmedzená, čo znamená, že čas na rozhodnutie je obmedzený a rýchle jednanie je dôležité.

"Vydaním dlhopisu dávame investorom príležitosť investovať do nášho hotelového rezortu v Chorvátsku a zdieľať s nami úspech tohto projektu. Veríme, že naša skúsenosť v hotelovom podnikaní spolu s exkluzívnym prostredím Chorvátska prinesú investorom výnimočné výnosy a zážitok."

Chorvátsko je známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom, bohatou históriou a kultúrou. Rezort sa nachádza v atraktívnej lokalite, ktorá umožňuje hosťom objavovať krásy krajiny, ale zároveň im poskytuje dostatok súkromia a pohodlia. S rastúcim počtom turistov, ktorí sú ochotní investovať do luxusných zážitkov, je tento rezort ideálnym miestom na investíciu.

Investori, ktorí majú záujem o dlhopis, môžu kontaktovať našu spoločnosť na telefónnom čísle +421948049146 alebo prostredníctvom e-mailu na adrese info@bubbu.sk.

Bubbu s.r.o. vám otvára dvere do sveta lukratívnych investičných príležitostí. Investujte do budúcnosti a získajte stabilné výnosy z nášho hotelového rezortu v Chorvátsku.

Čítané: 3104 x