Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

MÁ V TOM JASNO ! Viem kto vyhrá PREZIDENTSKÉ VOĽBY -TVRDÍ VEŠTEC THOMAS Z NITRY

Datum: 06.02.2024

Voľba prezidenta Slovenskej republiky v roku 2024 sú v poradí šieste priame voľby prezidenta SR. Prvé kolo volieb sa uskutoční 23. marca 2024. V prípade, že prezident nebude zvolený v prvom kole volieb, druhé kolo sa uskutoční 6. apríla 2024. Mandát Zuzany Čaputovej sa končí 15. júna 2024. Známy kartár Thomas Ross predpovedal na základe výkladu kariet nového Prezidenta Slovenskej Republiky. O tom, kto zasadne do prezidentského kresla vie aj THOMAS, ktorý vo svojich kartách vidí jasného víťaza !

Thomas Ross je kartár, ktorého  si možno staršie ročníky pamätajú na základe vysielania televízie Doma, kde vysielal v televíznej relácií veštiareň. Kartám a vešteniu sa venuje profesionálne, o čom svedčí aj fakt, že na vešteckéj scéne sa pohybuje už 15 rokov. Thomas vo svojich kartách vidí jasného víťaza prezidentských volieb 2024. Prezradil dokonca aj to, že  to bude veľmi TESNÉ ! Thomas tvrdí, že najhorúcejší kandidáti sú Ing. Peter Pellegrini (slovenský politik, v súčasnosti predseda Národnej rady Slovenskej republiky) a Ivan Korčok ktorý je  je slovenský diplomat a politik. Od apríla 2020 do septembra 2022 bol ministrom zahraničných vecí SR vo vláde Igora Matoviča a Eduarda Hegera. Predtým pôsobil ako veľvyslanec Slovenska v Spojených štátoch a štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Veštec Thomas Ross

 

Karty ukazujú, že prezidentské voľby 2024 sa budú niesť vo veľmi napätej atmosfére, ale VÍŤAZ JE JASNÝ. Podľa predpovede Thomasa Rossa by sa víťazom prezidentských volieb 2024 mal stať Ivan Korčok Karty vravia, že víťaz v tomto roku oslávi životné Jubileumpreto aj jeho predpoveď padá práve na bývalého diplomata Ivana Korčoka. 

Čítané: 307 x