Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund

Úľava od bolesti pomocou nízkofrekvenčnej pulznej magnetoterapie

Datum: 21.09.2019

 Ak trpíte zdravotnými problémami, trápia vás bolesti kĺbov či rôzne civilizačné ochorenia, magnetoterapia nie je cudzia zrejme ani vám. 

Po prvý krát sa o magnetoterapií začalo hovoriť v starovekom Egypte, a to v 16. storočí. Vedci, ale aj lekári sa začali bližšie zaujímať o to, ako magnetoterapia funguje, čo môže vyliečiť a pre koho je vlastne určená. Dnes sa bežne využíva aplikácia magnetoterapie v nemocniciach a zdravotníckych zariadeniach, ktorých cieľom je umožniť pacientom plnohodnotný a dlhý život bez zdravotných komplikácií. Základom je však pravidelnosť aplikácie, vďaka čomu je možné dosiahnuť pozitívny efekt liečby.

Starajte sa o zdravie!

Aj vás trápi mononukleóza? Ide totiž o infekčné vírusové ochorenie, ktoré je prenášané medziľudským kontaktom. Stačí, ak sa napijete z pohára, z ktorého pil pred vami niekto, kto s mononukleózou bojuje a problém je na svete! Ochorenie trápi predovšetkým mladších ľudí, no neminie ani staršiu generáciu. Magnetoterapia je určená nielen pre ľudí trpiacich mononukleózou, ale aj tých, ktorých trápi karpálny tunel, polyneuropatia či pásový opar – herpes zoster. Je to nízkofrekvenčná pulzná magnetoterapia, ktorá znižuje riziko komplikácií. Ide o neinvazívnu metódu, ktorá ľuďom pomáha od bolesti, pričom je využívaná najmä v klinikách, zdravotných inštitúciách, ale tiež rehabilitačných centrách. Výhodou je, že liečebné prístroje je možné zakúpiť aj na domáce použitie, čo ocenia najmä tí, ktorým sa nechce dochádzať denno-denne do spomínaných inštitúcií, prípadne nemajú možnosť presunúť sa z bodu A do bodu B.

Kompletná starostlivosť od profesionála

Pre všetkých tých, ktorí sa rozhodli zakúpiť si liečebné prístroje na domáce použitie, je zabezpečená kompletná starostlivosť od profesionála, ktorý vykoná diagnózu pacienta a poradí mu, ako s prístrojom správne zaobchádzať.

Čítané: 4782 x